Hyppää sisältöön

Valspar Championship – Adam Hadwin johtoon hyvällä rautapelillä

Adam Hadwin jatkaa kärjessä Valspar Championshipissä.

Kanadalainen Hadwin (-14) nousi neljän lyönnin johtoon lauantain tuloksella -4, 67. Hän ei tehnyt kärkipaikalta ainuttakaan bogia ja näyttää vahvalta voittajasuosikilta myös sunnuntaille. Hadwin pelasi tuloksen 59 Kaliforniassa kaudella 2017 mutta hakee yhä ensimmäistä voittoaan PGA Tourilla.

Tavallisesti kilpailujen kärkinimet onnistuvat etenkin rautapelissä. Näin on myös tällä viikolla. Adam Hadwin on kilpailun Strokes Gained: APPROACH TO THE GREEN tilaston ykkönen. Hän on voittanut kaikkiaan 16 lyöntiä kilpailun keskiarvoon nähden ja puolet näistä on tullut rautapelillä. Miehen tasainen ja maltillinen rytmi saa pelin näyttämään helpolta. 

GettyImages

Toista sijaa pitää amatöörinä loistavasti onnistunut mutta ammattilaisena loukkaantumisista kärsinyt Patrick Cantalay (-10). Avauskierroksen kärkinimi Jim Herman (-9) on kolmantena. 

Henrik Stenson (-7) ei onnistunut lauantaina kuromaan eroa kärkeen. Avauskierroksen 64 jälkeen ruotsalainen ei ole onnistunut parantamaan asemiaan viikonloppuna. Stensonin pallonlyöminen ei ole ollut parhaimmillaan mutta loistava puttaaminen on saanut kierroksista paljon irti. 

Leaderboard

Etsi luettavaa