Hyppää sisältöön

Vain kaksi pelaajaa alitti parin Fream Extreme Openissa – eikä toisen nimi ollut yllätys

Kalle Samooja oli tarkkana Nordcenterin Fream-kentän vaikeaksi viritetyillä viheriöillä.

Kalle Samooja pelasi parhaan tuloksen Fream Extreme Openissa ja vei nimiinsä ammattilaisten sarjassa suurimman palkintopotin. Toinen parin alittaja oli Joonas Hinkkanen, joka pelasi amatöörien sarjassa.

Kalle Samooja voitti ammattilaisten ja Joonas Hinkkanen amatöörimiesten sarjan tänään pelatussa Fream Extreme Openissa. Kisakenttäntä toimi Nordcenterin Fream-kenttä, jota pidetään yhtenä Suomen vaikeimmista areenoista.

Kisassa kenttä viritettiin niin vaikeaksi kuin mahdollista, ja se myös piti pintansa. Näin voi sanoa, sillä ainoastaan kaksi pelaajaa onnistui alittamaan parin, vaikka yrittäjiä oli reilusti yli sata.

Samooja tulos oli lopulta 70, mutta hän oli lähellä murskata Freamin oikein kunnolla. Vielä kaksi reikää ennen maalia hän oli tuloksessa -5, mutta triplabogey 17. reiälle pudotti tuloksen seiskalla alkavaksi: 70 (-2).

Ammattimies ei antanut triplan sekoittaa pasmojaan, vaan päätti kierroksen birdieen. Turkulaisen kortti olikin toiseksi viimeistä reikää lukuunottamattaa kaunista katsottavaa: 6 birdieä, yksi bogey ja kymmenen paria.

Yksi birdieistä tuli reiälle kuusi, jonka Kalle draivaa tällä videolla yhdellä päälle. Reikä on yli 300 metriä pitkä par 4 jyrkkään alamäkeen.

Ammattilaismiehissä toiseksi parhaan tuloksen teki kolme peluria: Alex Hietala, Matias Honkala ja Juuso Kahlos. Heidän tuloksensa oli 73 (+1).

Amatöörisarjan voittaneen Hinkkasen tulos oli lyönnin heikompi kuin Samoojalla eli 71 (-1). Rasmus Karlsson oli toinen tuloksella 72 (par) ja hiljattain reikäpelin Suomen mestaruuden voittanut Ilari Saulo kolmas lyönnin tuloksella 73 (+1).

Ammattilaisnaisista Fream-kentän selvittivät parhaalla tuloksella Tiia Koivisto ja Sanna Nuutinen. He pelasivat tuloksen 76 (+4). Amatöörinaisista parhaan tuloksen teki Camilla Järvelä (80, +2).

Tulospalvelu

Etsi luettavaa