Hyppää sisältöön

Vain Kakko jatkoon Pekingissä

Roope Kakko jatkaa pelejä Volvo China Openissa.

Roope Kakko selvitti ainoana suomalaisena tiensä jatkokierroksille Volvo China Openissa. Mikko Korhosen ja Mikko Ilosen kohtaloksi koitui karsiutuminen vaivaisella lyönnillä. Kolmannen kierroksen Kakko pelasi kaksi alle parin, ja hän nousee hieman tulosluettelossa.

Roope Kakko pelasi kolmannen kierroksen tulokseen 70 Volvo China Openissa Pekingissä. Aiemmin aamulla Suomen aikaan Kakko oli selvittänyt ukkoskeskeytyksen vuoksi kesken jääneen toisen kierroksensa loppuun. Espoolaisen yhteistulokseksi muodostui 4 alle parin, mikä riitti jatkopaikkaan.

Kolmen kierroksen jälkeen Kakon tulos on kuusi alle parin, millä hän jakaa tällä hetkellä 38. sijaa, kun kierros on vielä kesken.

Sen sijaan Mikko Korhonen ja Mikko Ilonen eivät läpäisseet cutia. Ilonen ehti pelata kierroksensa loppuun jo eilen ja joutui jännittämään jatkoonpääsyä yön yli. Mikko Korhoselta jäi eilen kahdeksan reikää pelaamatta. Ne hän pelasi pariin, mikä ei lopulta riittänyt jatkopaikkaan.

Sekä Ilosen että Korhosen yhteistulokseksi tuli -2. Siinä oli valitettavasti yksi lyönti liikaa.

Kisaa johtaa Chilen Felipe Aguilar, mutta kilpailusta on tulossa tiukka. Peräti seitsemäntoista pelaajaa on neljän lyönnin sisällä kärjessä.

Etsi luettavaa