Hyppää sisältöön

Välimäki jatkaa kelpo asemissa Walesissa – tenniskyynärpää pakotti Korhosen vetäytymään kisasta

Sami Välimäen kisa jatkuu Walesissa.

Sami Välimäki on ainoa suomalainen, jonka kilpailu jatkuu viikonloppuna Walesissa.

Sami Välimäki jatkoi kelpo otteitaan Celtic Manor Resortissa pelattavassa Wales Openissa. Välimäki on kahden kierroksen jälkeen kisaa parissa (70-72) ja vain kuusi lyöntiä kärkimies Connor Symeä perässä. Iltapäivän lähtijöiden osalta kilpailu on vielä kesken.

Välimäki pelasi toisen kierroksen yhden yli parin hyydyttyään hieman lopussa. Nokialainen teki bogeyt rei’ille 16 ja 18, mutta on niistä huolimatta edelleen kisassa tiukasti mukana, sillä kärkitulos ei välttämättä tulee siitä ainakaan paljon parantumaan, kun iltapäivän lähtijät saavat kierroksensa pelattua loppuun.

Välimäki tulee olemaan suomalaisista ainoa, jonka pelit jatkuvat huomenna. Tapio Pulkkanen pelasti tänään heikosti ja putoaa tuloksella +7 (71-78) cutista.

Mikko Korhonen ei päässyt tänään viivalle lainkaan käsivamman takia. 

Tiedotteen mukaan kyseessä on jo pidempään hänen peliään ja harjoitteluaan kiusannut vaiva, joka äityi perjantaina turnauksen jatkamisen kannalta liian pahaksi.

”Oikean kyynärpää on vaivannut jo pidempään, ja tänään ei pystynyt lyömään enää lyöntiäkään. Kyseessä on tenniskyynärpää”, Korhonen sanoi.

Korhosen on kuitenkin tarkoitus osallistua seuraavaksi ensi viikon torstaina Englannissa Belfryn kentällä käynnistyvään UK Championshipiin, joka päättää kuuden osakilpailun UK Swing -minisarjan.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V sport -kanavalta.

Etsi luettavaa