Hyppää sisältöön

Välimäki ja Honkala toivat Manner-Euroopalle pisteen nelinpelistä!

Sami Välimäki ja Matias Honkala olivat terävällä pelipäällä torstaina aamulla kun St. Andrews Trophyssa käytiin nelinpelikierros. Suomalaiset toivat joukkueelle täyden pisteen.

Kuten sopi odottaa Sami Välimäki ja Matias Honkala lähetettiin parina matkaan St. Andrews Trophyn avauskierroskelle. Ensimmäisessä parissa liikkeelle lähteneet suomalaiset saivat vastaansa irlantilaiset Robin Dawsonin ja John Murphyn

Avausottelussa tasattiin kaikki ensimmäiset 12 reikää, kunnes Suomi pääsi nopeasti johtoon väylän 13 parin myötä. Britit tasoittivat heti perään ja ottelu oli tasan ennen viittä viimeistä reikää. 

Ottelu ratkesi suomalaisille lopulta väylin 15 ja 17 birdieillä, joilla Manner-Eurooppa pääsi pisteen johtoon ottelusarjassa. Ottelun voittoputin upotti Matias Honkala noin viiden metrin matkalta. 

Iltapäivän pelit ovat käynnissä. Aamupäivän foursome -otteluiden jälkeen tilanne oli 2-2. Iltapäivän singleotteluissa britit ovat ottaneet pienen etulyöntiaseman. Myös molemmat suomalaiset ovat otteluitaan häviöllä. 

Kisan livescoring löytyy linkistä: St. Andrews Trophy

 

 

Etsi luettavaa