Hyppää sisältöön

Välimäki aloitti vahvasti uransa kolmannen European Tour -kisan

Sami Välimäki aloitti perjantain tapaan kolmannen kierroksen vahvasti siirtyen Kyproksen kisan  kärkeen

Sami Välimäki pelasi South African Openin avauskierroksen tulokseen -4.

Sami Välimäki on aloittanut vahvasti uransa kolmannen European Tourin kilpailun. Nokia River Golfa Välimäki pelasi avauskierroksen tulokseen 67 (-4), mikä riittää tässä vaiheessa kun ensimmäinen kierros on vielä kesken yhdeksänteen sijaan.

Hetken aikaa Välimäki piipahti kisan kärjessä noustuaan 12. reiän jälkeen tulokseen -5, mutta nopeasti kisan kärjessä tässä vaiheessa oleva Johannes Veerman meni nopeasti hänen ohitseen. Veerman teki neljälle viimeiselle reiälle neljä perättäistä bogia ja johtaa kisaa tuloksella -9 (62).

Välimäkeä pudotti hieman tuloksissa 14. reiälle syntynyt bogi, joka jäi myös avauskierroksen ainoaksi nokialaisen osalta.

Uransa ensimmäisessä ET-kisassa Alfred Dunhill Championshipissä Välimäki karsiutui ja toisessa Australiassa 21-vuotias sijoittui jaetetulle 64. sijalle. Molemmat kisat pelattiin joulukuussa.

Timo Karvisen valmentamalla Välimäellä on kärkeen matkaa nyt viisi lyöntiä, mutta kakkossijaan vain kaksi. Toista sijaa jakavat mm. Rasmus Højgaard ja Louis Oosthuizen.

Kisan toinen suomalainen Tapio Pulkkanen on 11 reiän jälkeen tuloksessa par, mikä riittää jaettuun 88. sijaan.

Kilpailu pelataan Randpark Golf Clubilla kahdella eri kentällä.

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa