Hyppää sisältöön

Väisäsellä huippukierros – myös Lindell alle parin

Oliver Lindell on tarkkailuasemissa Nordic Leaguen kisassa Tanskassa.

Linus Väisänen pelasi kuusi alle parin Tanskassa pelattavassa Nordic Leaguen osakilpailussa. Tuloksellaan hän jakaa tällä hetkellä toista sijaa. Kisan kolme parasta pääsee Tanskan ET-kisaan mukaan.

Vuosaari Golfin Linus Väisänen avasi kolmipäiväisen Made in Danmark Qualifier -kilpailun huipputuloksella. Väisänen pelasi kierroksen 65 lyönnillä eli kuusi alle parin. Tuloksella Väisänen jakaa toista sijaa, kun kierros on vielä kesken.

Väisäsen kierros piti sisällään seitsemän birdietä ja kaksi bogia. Reiät yhdestä kahdeksaan Väisänen pelasi kuusi alle parin, loput siis yhden yli.

Kisa on houkutellut peräti 215 osallistujaa, ja se pelataan kahdella eri kentällä. Porkkanana osallistujille on se, että kolme parasta pelaajaa (joista yksi tanskalainen) saavat osallistua Tanskassa pelattavaan Euroopan Tourin kilpailuun. Myös Ecco Tour Rankingin (Race to Himmerland) kolme parasta pääsevät mukaan Himmerlandin kentällä pelattavaan Made in Danmark – ET-kisaan. 

Myös nuori porvoolainen Oliver Lindell selvitti kentän alle parin. Hänen tuloksensa oli 70 lyöntiä eli (-1) kolmen birdien ja kahden bogin jälkeen. Lindell johtaa selvästi Ecco Tourin rankingia ja on jo varmistanut paikan Tanskan Euroopan Tourin osakilpailussa, joka pelataan 25.-28. elokuuta.

Linus Väisänen on Ecco Tourin rankingissa viidentenä ja Erik Myllymäki kuudentena. Myllymäki ei ole kuitenkaan mukana tämänviikkoisessa kisassa tavoittelemassa paikkaa ET-kisassa. Suomalaisista mukana kisassa ovat myös muun muassa Miro Veijalainen, Mikael SalminenOtto Vanhatalo ja Miki Kuronen.

Made in Danmark Qualifier live scoring

 

 

 

 

Etsi luettavaa