Hyppää sisältöön

Uusi nerokas keksintö korona-aikaan – näin pallo nousee reiästä vaikka ilman käsiä

Väkästä hyväksikäyttämällä pallo nousee reiästä kätevästi esimerkiksi putterin lavalla.

Uuden keksinnön ansiosta pallon voi nostaa reiästä ilman, että omin käsin tarvitsee koskea lippuun tai reikään.

Golfpallon nostamista reiästä on pidetty turvallisuusriskinä korona-aikana, koska kosketusta lippuun tai reiän kuppiin on vaikea välttää.

Sen vuoksi golfkentillä on keksitty ongelmaan erilaisia ratkaisuja. Jossakin paikassa reiän kupin reunat on jätetty muutaman sentin reiän yläpuolelle, jolloin pallo ei voi edes mennä reikään. Toisaalla kuppi on käännetty väärin päin, jolloin pallo on helpompi nostaa ylös matalammasta reiästä.

Lisäksi kuppiin on viritetty erilaisia vaahtomuovista tehtyjä lieriöitä täytteeksi, jolloin pallo on helpompi nostaa reiästä.

Tuorein keksintö tulee tässä. EZ Lyft -nimisen tuotteen perusidea on harjoitusviheriöiltä tuttu, mutta koronatilanteeseen se on modifioitu niin, ettei pelaajan tarvitse koskea käsillään lippuun, vaan pelaaja voi lippuun kiinnitettävä ”pallohissiä” hyväksikäyttäen nostaa pallon reiästä putterin lavalla tai jalalla.

Yhdysvaltalaisesta keksinnöstä on patenttihakemus vetämässä. 18 reiän paketti maksaa 495 dollaria. Mitä mieltä olet, kokisitko pelaamisen turvallisemmaksi, jos kentällänne olisi tällaiset pallohissit käytössä?

Etsi luettavaa