Hyppää sisältöön

Uusi Jim Furyk on löytynyt – Matthew Wolff takoo tulosta erikoisella tekniikalla

Matthew Wolffin rohkeutta svingata omalla tavallaan ovat ylistäneet myös lukuisat huippuvalmentajat

Golf on siitä hieno laji, että kukaan ei jaa tyylipisteitä. Lyönnin voi suorittaa monella eri tavalla, kunhan pallo löytää tiensä kohteeseen. Oklahoma State Universityssa pelaava Matthew Wolff on nousemassa parrasvaloihin erikoisella tekniikalla.

Matthew Wolff takoo kovaa tulosta USA:n NCAA College -turnauksissa. Rickie Fowlerin kanssa samaa opinahjoa käyvä nuorukainen on pelannut tällä kaudella koko USA:n 11:nneksi parhaalla kierroskeskiarvolla 69,97. Se on paras kaikista ensimmäisen vuoden opiskelijoista. 

Wolff on amatöörien maailmanlistalla sijalla 36. Hän on pelannut loistavasti myös amatöörien suurkisoissa. Ennen siirtymistä ammattilaiseksi Wolffilla on todennäköisesti täydet kolme vuotta jäljellä opiskelua. 

”En ole kuten muut, svingini on todella erilainen. En kuitenkaan aio muuttaa sitä, koska se toimii. Ihmiset varmaan antaisivat sille huonon arvosanan, mutta minua se ei juuri hetkauta”, Wolff pohtii Golf Channelin videolla. 

Hänen svingivalmentajansa George Gankas uskoo, että hänen suojatistaan kuullaan vielä paljon. 

”Mattilla on uskomaton kyky toistaa. Uskon, että hänestä voi hyvinkin tulla maailman top 10 -pelaaja. Olen sanonut sitä hänelle alusta lähtien. Hänellä on uniikki tekniikka, ja se toimii”, Gankas kertoo. 

Etsi luettavaa