Hyppää sisältöön

Uusi GoGolf-lehti on nyt ulkona – tätä kaikkea uusi numero sisältää

GoGolf-lehden vuoden kolmas numero on nyt ulkona! GoGolf -jäsenenä saat lehden kotiisi.

Tuore GoGolf -lehti on nyt täällä! Lehden voi tilata GoGolfin verkkokaupasta jäsenyyden mukana tai ostaa irtonumeroina Lehtipisteistä kautta maan. Uusimmasta numerosta löydät mm. alta löytyvät jutut.

Voittajan hymy

Uudessa numerossa henkilökuvassa on Mikko Korhonen, tuore European Tour -voittaja. Korhonen avaa fiiliksiään kisan jälkeen ja kertoo, mistä luulee kovan vireensä johtuvan. 

Peter Huntin suuret suunnitelmat

Lehdessä Pärnu Bay Golf Links -kentän omistaja Peter Hunt paljastaa tulevaisuuden suunnitelmansa kentän osalta. Ruotsalais-virolaisen yrittäjän luotsaama Pärnu Bäy on nopeasti noussut Manner-Euroopan parhaiden kenttien joukkoon.

Matala rauta-avaus

Lehti tarjoaa laajan skaalan opetus- ja väline juttuja. Team GoGolfin Oliver Lindell kertoo, miten pallo pidetään pelissä matalalla rauta-avauksella. Lehdestä löydät myös Antti Vaalaksen parhaat tärpit bunkkerilyönteihin. 

Se pyörii sittenkin

Muun muassa Janne Kasken valmentajana toimiva Tapio Santala puhuu painonsiirron tärkeydestä svingissä. Santala uskoo rotaation ja kahden vastakkaisen voiman työhön. 

Timantit syntyvät paineesta – ja löytyvät sattumalta

Tuore numero tarjoaa myös mielenkiintoista luettavaa matkailun ystäville! Esittelyssä Etelä-Afrikan upea Garden Route sekä Slovenian helmi Bled. Etelä-Afrikasta on muodostunut yksi maanosansa kiinnostavimmista matkakohteista ja on erityisin houkutteleva kohde talven golfmatkaa vielä metsästäville. 

Innokas ja tosi innokas golfari

Pelikaverit Anne Mari ja Petri Virolainen aloittivat golfin kauniiden maisemakuvien innoittamana ja pelaavat nykyään työnsä ohella niin paljon kuin vain ehtivät. 

 

Etsi luettavaa