Hyppää sisältöön

Uusi GoGolf on ilmestynyt – lehti jaetaan koteihin tiistaina ja keskiviikkona

GoGolf-lehden kansi kuvattiin Cape Kaliakrassa Bulgariassa Thracian Cliffsin kentällä.

Tuhti 100-sivuinen lukupaketti sisältää mielenkiintoisia juttuja ihmisistä, ilmiöistä ja matkakohteista. Testasimme myös keskihintaiset draiverit ja löysimme voittajan. Mikä se oli? Se selviää, kun ostat lehden.

GoGolf-lehden lämpimäiset saapuivat eilen painosta toimitukseen. Tänään ja huomenna lehti jaetaan sen tilanneille kotiin sekä niille, joiden kotiseura on tilannut lehden jäsenilleen. Keskiviikkona lehti tulee myyntiin myös yli tuhanteen Lehtipisteeseen kautta maan.

Henkilöjutut lehdessä löytyvät maailmanympärimatkan tehneestä Frank Sjöblomista, Kurk Golfin toimitusjohtaja Andrea Blomstedtistä ja Jordan Spiethistä, jonka svingin Joachim Altonen myös analysoi.

Vierailimme golfkirjailija Seppo Palmisen uudessa miesluolassa. Toimittaja Janne Tarmio teki puolestaan tutkivaa työtä selvittäessään juurta jaksaen, mikä meni mönkään Golfliiton verkkotietopalvelu-hankkeessa eli VTP:ssä.

Kesän numero sisältää myös kosolti kotimaan matkailua. Toimittaja Aleksi Tuomola kiersi Suomen top 3 -kentiksi arvioimamme Nordcenterin, Kytäjän ja Linna Golfin – yhden päivän aikana. Lisäksi poimimme tärppejä kotimaan kohteista ympäri maan.

Lehden ulkomaan matkajuttu on Bulgarian upeasta Cape Kaliakrasta, jonne GoGolf teki Big Bang -golfmatkan alkukeväästä. Lisäksi esittelemme Ryder Cup -kenttä Hazeltinen kunniakkaan historian. Lue myös viisi vinkkiämme, kuinka voit nopeuttaa peliä.

Draiveritestissä oli mukana yhdeksän mailaa eri valmistajilta.

Draiveritestissä oli mukana yhdeksän mailaa eri valmistajilta.

Robert Lindström

Välinepuolella testasimme keskihintaiset uutuusdraiverit. Entä kumpi on parempi: golfkello vai laseretäisyysmittari?

Lehden loppuosassa on myös GoGolfin oma osio, jossa kerromme jäsenyydestämme, matkoistamme ja tarjouksistamme.

Lehti ilmestyy tänä vuonna kaksi ja ensi vuonna neljä kertaa. Vielä ehdit tilata lehden vuosikerran tarjoushintaan: 19,90 €. Tai sitten käy hakemassa omasi Lehtipisteestä tarjoushintaan: 4,90 € (norm. 9,90 €).

Ensimmäisen numeron saa myös kaupantekijäisenä tilaamalla GolfSky-verkkokaupasta 100 euron ylittävän ostoksen. Lehti on myynnissä myös Peltomäki Golfissa Planmeca Arenalla.

Kiitos, jos näet vaivan lähettää meille lehdestä palautetta, kun olet saanut sen käsiisi. Voit lähettää ruusuja tai risuja suoraan osoitteeseen jussi@gogolf.fi.

Etsi luettavaa