Hyppää sisältöön

U.S. Open – Torstain ryhmät ovat todella kuumia

Tiger Woods ja Dustin Johnson ovat vedonlyöntitoimistojen kaksi suurinta suosikkia kauden toisessa majorissa.

Torstaina ja perjantaina Viasat tarjoaa upean 8h lähetyksen klo 18:30 alkaen. Pitkä lähetys tulee näyttämään aamupäivän ja iltapäivän pelaajia.

Kilpailun kuumat ryhmät on jaettu tasaisesti aamu- ja iltapäivälle. Tässä torstain parhaita ryhmiä. 

8:02     Väylä 10     Rory McIlroy, Jordan Spieth, Phil Mickelson

Aamun paras ryhmä näyttää tämän vuosikymmenen kaksi parasta nuorta tähteä, sekä hyvää kautta pelaavan Phil Mickelsonin. U.S. Open on ainoa major, jota Mickelson ei ole pystynyt voittamaan, sijoittuen toiseksi ennätykselliset kuusi kertaa. 

Spieth ja Rory ovat molemmat jo lisänneet U.S. Open pokaalin palkintokaappiinsa. Kaksikon puttiongelmat ovat jättäneet kauden 2018 hieman tavallista kylmemmäksi. 

8:13     Väylä 10     Hideki Matsuyama, Marc Leishman, Rickie Fowler

Kilpailun kolme parasta pelaajaa, joilla ei vielä ole major voittoa tilillään. Kaikki ovat yltäneet majoreissa toiselle sijalle ja varmasti tietävät, mitä voittaminen vaatii. Tälle kolmikolle voitto tulee ennemmin tai myöhemmin. 

13:14    Väylä 1      Sergio Garcia, Jon Rahm, Rafa Cabrera Bello

Espanjalaisen ryhmän pelaajista on vaikea löytää heikkouksia. Kaikki ovat valmiita voittamaan hyvän viikon sattuessa. Espanjalaisten laittaminen samaan ryhmään tuntuu selvältä etulyöntiasemalta kolmikolle. Ainakin yksi näistä pelaajista nähdään etusivulla torstain päätteeksi. 

13:47    Väylä 1      Justin Thomas, Dustin Johnson, Tiger Woods

Kieltämättä kilpailun mielenkiintoisin ryhmä. Maailmanlistan ykkönen Dustin, kakkonen Justin, sekä maailmanlistan historian suvereeni ykkönen Tiger.

Woods ei ole voittanut majoria kymmeneen vuoteen. Kaksi viikkoa sitten hän kuitenkin esitteli PGA Tourin parasta pallonlyömistä Memorial Tournamentissa. U.S. Openissa lyöntien tarkkuus ja kontrolli nousevat tavallista suurempaan rooliin kun virheistä rangaistaan ankarasti.

Dustin Johnson oli viime viikon vahvin pelaaja voittaessaan PGA Tour kilpailun Mephisissä kuudella lyönnillä. Justin Thomas on sijoittunut vain kertaalleen top 25 ulkopuolelle, 2017 PGA Championship mestaruuden jälkeen. 

13:47    Väylä 10     Henrik Stenson, Adam Scott, Martin Kaymer

Kolme kokenutta majorvoittajaa. Stenson johtaa PGA Touria väyläosumissa ja griiniosumissa. Adam Scott on kääntänyt pelinsä parempaan suuntaan hyvällä pallonlyömisellä. Hyvä puttiviikko voi helposti laittaa kaksikon kärkisijoille. 

Kaymer hakee yhä peliinsä vauhtia. Viime viikko oli askel parempaan suuntaan sijoituksella kymmenen parhaan joukkoon. 

US Openin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay. Selostajana toimii Nikke Tyry ja kommentaattorina Antti Vaalas.

Etsi luettavaa