Hyppää sisältöön

Ursula Wikström johtaa Saudi-Arabiassa – myös Komulainen kärkikymmenikössä

Ursula Wikström tuuletti joukkueeseen kuuluvan amatöörin Abiha Syedin kanssa onnistumista torstaina. KUVA: TRISTAN JONES / LET

Ladies European Tourin suomalaisnaiset aloittivat erinomaisesti Saudi-Arabiassa pelattavan kauden toiseksi viimeisen kilpailun.

Ursula Wikström kuuluu niiden viiden pelaajien ryhmään, jotka pelasivat avauskierroksen 67 lyönnillä Jeddahissa, Saudi-Arabiassa käynnistyneessä Aramco Team Seriesin kilpailussa.

Viisi alle parin tulos riittää avauskierroksen jälkeen johtopaikkaan Ladies European Tourin kauden toiseksi viimeisessä kilpailussa.

Wikström onnistui etenkin takaysillä, jonka hän pelasi neljä alle parin. Etuysin hän kiersi yhden alle. Hän pelasi päivän ensimmäisessä ryhmässä, joka lähti liikkeelle klo 6.30 paikallista aikaa.

Johtopaikkaa suomalaiskonkarin kanssa jakavat Nicole Garcia, Virginia Elena Carta, Ana Pelaez Trivino ja Johanna Gustavsson.

Toinen suomalaisonnistuja tänään oli Noora Komulainen, joka jakaa tuloksella kolme alle parin kahdeksatta sijaa. Hän pelasi tasaisen kierroksen, johon kuului neljä birdieä ja yksi bogi.

Emily Penttilä pelasi pariin ja jakaa 49:tä sijaa. Tiia Koivisto ja Emilia Tukiainen ovat 77:ntenä tuloksellaan kaksi yli parin.

Kilpailun palkintopotissa on yhteensä miljoona dollaria, joista puolet jaetaan huomenna päättyvässä joukkuekisassa. Yksilökisan viimeinen kierros pelataan ylihuomenna lauantaina.

Siinä parhaissa asemissa suomalaisista on Emily Penttilä, joka kuuluu Pelaez Trivinon kipparoimaan joukkueeseen, joka jakaa toista sijaa tuloksella -16. Team Wikström kärkkyy vain lyönnin päässä toisesta sijasta.

Ylivoimaisessa johdossa on saksalaisen Helen Tamy Kreuzerin joukkue, joka on tuloksessa -22. Se sai erinomaista tukea joukkueeseen kuuluvalta amatööriltä. Samaa ei voi sanoa Koiviston, Tukiaisen ja Komulaisen joukkueeseen kuuluvalta amatööriltä, jolta ei valittu yhtään reikää tiimin tulokseen.

Kilpailu jouduttiin keskeyttämään sään vuoksi, kun yhdellä ryhmällä jäi viimeinen reikä kesken. Ryhmän jäsenet pelaavat sen huomenna aamulla loppuun.

TulospalveluTulospalvelu, joukkuekisa

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LPGA TOUR

DIO Implant LA Open
Matilda Castren, Kiira Riihijärvi

EPSON TOUR

Corales Punta Cana Championship
Sanna Nuutinen

NEXT GOLF TOUR

Next Golf Tourin finaali
Nikke Tyry, Casper Simberg

Challenge Tour

The Challenge presented by KGA
Oliver Lindell, Lauri Ruuska

LIV GOLF

Orlando

PGA TOUR LATINoAMERICA

JHSF Aberto do Brasil
Toni Hakula

KORN FERRY TOUR

Astara Chile Classic

Etsi luettavaa