Hyppää sisältöön

Upea keli ja mahtavat tapahtumat: GoGolf -viikonloppu Kullo Golfissa

Kullo Golfissa pelataan mahtavissa keleissä GoGolf -tapahtumia tulevana viikonloppuna

Kullo Golf Club isännöi GoGolfin tapahtumia tulevana viikonloppuna. Kauden avausviikonloppu aloitetaan perjantaina työpäivän jälkeen After Work -tapahtumalla – lauantaina on vuorossa kauden ensimmäinen Guide Tourin tapahtuma!

GoGolfin tapahtumakesä polkaistaan kunnolla käyntiin perjantaina ja lauantaina Kullo Golf Clubilla. Upeassa kunnossa oleva kenttä isännöi perjantaina After Work Tourin avauskilpailua. After Work on mahtava tapa päättää työviikko työporukan kesken ja verkostoitua kauniilla kentällä auringonpaisteessa. 

After Workissa pelataan yhdeksän reikää ja kierroksen jälkeen nautitaan hyvästä mahdollisuudesta palaveerata sisäisesti tai verkostoitua muiden paikalla olevien yritysihmisten kanssa. After Workissa voit olla paikalla työilme silmissä tai jättää työasiat toimistolle ja virkistäytyä – as you wish! Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa kello 15.30, kentälle lähdetään 17.00 yhteislähtönä! 

Tärkeintä on, että tulet kokemaan hauskan ja mahtavan tapahtuman upeassa kelissä! Tapahtumaan voi ilmoittautua Eventillan kautta, kenties pomo antaa mahdollisuuden laittaa verkostoitumistapahtuman #FirmanPiikkiin

Ilmoittaudu  

Guide Tour – Mukavaa pistebogia ja paljon erikoiskisoja!

GoGolfin Guide Tour polkaistaan käyntiin lauantaina. Tapahtumassa pelataan täysi kierros golfia pistebogina. Jokaisella väylällä on oma kumppaninsa, jonka järjestämästä erikoiskisasta voi voittaa pelit kyseiselle kentälle. 

Tapahtumamaksuun kuuluu ruokailu, upeat palkinnot onnistuneille ja kierros loistavalla kentällä. Juurikaan parempaa tapaa viettää lauantaita on tuskin löytymässä?

Kerää siis auto täyteen pelaajia ja varaa itsellesi hauska lauantai GoGolfin tapahtumien parissa! Kullo Golf on huhujen mukaan loistavassa kunnossa ja Pekka Pouta lupasi parinkymmenen asteen lämpöä ja vahvaa auringonpaistetta perjantaille sekä lauantaille! 

Ota Guide Tourin osakilpailu kiinni lauantaina alla olevasta linkistä! Guide Tourin yhteislähtö tapahtuu lauantaina kello 10.00.

Ilmoittaudu

Etsi luettavaa