Hyppää sisältöön

United Golf Groupissa kuohuu – onko toimitusjohtaja Ville Nurmi erotettu vai ei?

Jari Koski ja mikrofoni kädessä oleva Ville Nurmi esittelivät noin vuosi sitten vielä rakenteilla ollut Vantaan Golfpuiston etuysiä.

Vantaan Golfpuistoa, Hiekkaharju Golfia ja Continental Golf Parkia pyörittävä United Golf Group on ajautunut kummallisiin sisäisiin ristiriitoihin.

Tänään kello 11.02 toimituksen sähköpostiin tuli tiedote, jossa United Golf Groupin hallituksen jäsen Jari Ronkainen kertoi, että golfalan yhtiö on erottanut toimitusjohtaja Ville Nurmen tehtävistään.

”Yhtiö on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan hakuprosessin ja toistaiseksi konserniyhtiöiden toiminnasta vastaa hallituksen puheenjohtaja Jari Koski sekä hallituksen jäsenet myöhemmin erikseen ilmoitettavilla vastuilla”, Ronkainen muotoili tiedotteessa.

Reilu tunti myöhemmin yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Koski kiistää tiedon lyhyesti uudessa sähköpostissa.

Ronkaisen mukaan Nurmi on kiistänyt irtisanomisensa ja vedonnut siinä osakeyhtiölakiin. Ronkainen kuitenkin sanoo, että irtisanominen on tehty osakeyhtiölain mukaisesti.

Hallituksen puheenjohtaja Jari Koski, onko United Golf Groupin toimitusjohtaja Ville Nurmi erotettu vai ei?

”Keskusteluja organisaatiomuutoksesta on ollut, mutta asia on kesken. Mitään virallisia päätöksiä asiasta ei ole tehty”, Koski sanoo.

GoGolf tavoitteli pikaisesti ennen uutisen julkaisemista toimitusjohtaja Nurmea, mutta emme saaneet häntä kiinni.

Etsi luettavaa