Hyppää sisältöön

Unelmien alku: Mikko Korhonen on terävimmässä kärjessä PGA Championshipissa!

Mikko Korhonen on vireessä PGA Championshipissa

Mikko Korhonen sai juuri haluamansa lähdön PGA Championshipiin. Mäntsälässä syntynyt Korhonen on tehnyt ensimmäiseen seitsemään reikään jo kolme birdietä!

Mikko Korhonen on liekeissä Bellerive Country Clubilla. 38-vuotias on painanut kartturinsa Karri Kakon kanssa kaasun pohjaan uransa suurimmassa kilpailussa. Korhonen on tehnyt kierroksen alkuun jo kolme birdietä. Hän on vain lyönnin päässä kärjestä pelattuaan kierrosta seitsemän reikää. 

Korhonen sai päivän liikkeelle lyöden avauksen ykkösellä väyläbunkkeriin. Siitä Korhonen selviytyi kymmeneen metriin tehden varman parin ensimmäiselle. Toisella väylällä Korhonen päätti aloittaa flirttailun Belleriven esteiden kanssa. Vesiesteen vieressä ollut lippu oli kohteena ja pallo päätyi lipun ja veden väliin. Viisi metrinen upotus oli Korhosen major-uran ensimmäinen birdie! 

Väylät 4 ja 5 ovat vaikeita. Korhonen selviytyi neljännestä helposti lyöden pitkiä ja suoria lyöntejä – par korttiin. Viidennellä Korhonen naulasi päivän parhaan lyönnin painaen 170 metristä metriin! Päivän toinen birdie oli tosiasia. 

Kuudennella korttiin eksyi päivän ensimmäinen bogi. Korhonen rakensi hyvällä chipillä noin 1,5 metrisen par-paikan, mutta putti meni ohi. Heti seuraavalla Korhonen kuittasi painaen 90 metristä pallon pariin metriin – pallo mukiin! 

Tämän selostuksen ja tapahtumien myötä vuoden viimeisestä majorista on tulossa suomalaisittain kenties se mielenkiintoisin. Korhonen jakaa kisan neljättä sijaa kun hän parhaillaan pelaa kahdeksatta väylää. 

Mikon peliä voi seurata lyönti lyönniltä PGA.com -sivuston kautta. Suora lähetys alkaa kello 21.00 Viasat Golf ja Viaplay -kanavilla. Selostamossa ovat Nikke Tyry ja Antti Vaalas. Kisan voi seurata Viaplaysta myös englanninkielisellä selostuksella. 

Kilpailua johtavat tässä vaiheessa tuloksessa -3 Rickie Fowler, Justin Thomas ja Stewart Cink.

Etsi luettavaa