Hyppää sisältöön

Ukkonen keskeytti taas kilpailun – Korhosella jo seitsemän lyönnin johto

Mikko Korhonen ja Karri Kakko saavat kosolti ruutuaikaa. Kameramiehet seuraavat ylivoimaisessa johdossa pelaavan Korhosen jokaisen lyönnin.

Ukonilma näyttäisi muodostuvan suurimmaksi esteeksi sille, ettei Mikko Korhonen pääse tänään kohottamaan kolmantena suomalaisena pokaalia European Tourin voittajana.

Itävallassa pelattava Shot Clock Masters -kisa on jouduttiin keskeyttämään jo toistamiseen päätöskierroksen aikana. Syy keskeytyksille on ukkosrintama, joka kiertelee kentän yllä.

Suomalaisittain tilanne on hyvä, sillä Mikko Korhonen johtaa kisaa ylivoimaisesti. Hänellä on seitsemän reikää pelaamatta ja yhtä monen lyönnin johto.

Korhonen on onnistunut kasvattamaan johtoaan päätöspäivänä kahdella lyönnillä, sillä kierrokselle lähdettäessä hänellä oli viiden lyönnin kaula.

Johto kasvoi siitäkin huolimatta, että Korhonen teki yhdeksännelle reiälle koko kilpailun ensimmäisen boginsa. Se syntyi, kun Korhosen avaus päätyi vasemmalle karheikkoon. Lähestyminen rinteestä osui puuhun, eikä hän onnistunut saamaan pitch-lyöntiään riittävän lähelle reikää upottaakseen par-puttinsa. Korhonen kuitenkin kuittasi bogin heti seuraavalla reiällä hienolla birdiellä.

Helsinkiläisen bogiton jakso kesti yhteensä 62 reikää.

Ennen toista ukkostauko kierroksensa ehti pelata loppuun Tapio Pulkkanen. Hän teki harmittavan tuplabogin 16. reiällä ja putosi jaetulle 38. sijalla.

Kalle Samooja on tällä hetkellä kisassa jaetulla 34. sijalla. Hän ehti pelata kierroksensa loppuun jo aamulla.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa