Hyppää sisältöön

Tyttären puhe sai Tiger Woodsin herkistymään: ”Isä on aina ollut taistelija ja rajojen murtaja”

Sam Woods syntyi kesäkuussa 2007 vain päivää sen jälkeen, kun hänen isänsä oli sijoittunut toiseksi US Openissa. KUVA: GETTY IMAGES

Tiger Woods nimitettiin keskiviikkona World Golf Hall of Fameen. 14-vuotias Sam Woods piti tilaisuudessa liikuttavan puheen.

Tiger Woodsin ja hänen tyttärensä puheet nousivat merkittävimmiksi ohjelmanumeroiksi gaalassa, jossa World Golf Hall of Fameen nimitettiin neljä uutta jäsentä.

Tigerin 13-vuotias poika Charlie on saanut valtavasti huomiota kahdessa isänsä kanssa pelaamassaan isä & poika-kilpailussa.

Sam Woodsille puheen pitäminen 500 kutsuvieraan edessä televisoidussa tilaisuudessa oli ensiesiintyminen julkisuuden valokeilassa.

Edustava ja mainiot puhujanlahjat omaava Sam Woods veti osuutensa läpi tyylikkäästi, ilolla ja tunteella.

”Isä on aina ollut taistelija ja rajojen rikkoja. Hän on loputtomasti muistuttanut minua ja Charlieta siitä, kuinka tärkeää kaikilla elämänaloilla on tehdä kovasti töitä menestyksen eteen.”

“Train hard, fight easy, on ohje jonka olemme häneltä saaneet”, Sam Woods tiivisti puheessaan

Tiger Woodsille ei ollut tilaa Country Clubilla

Omassa puheessaan Woods nosti esiin luonnollisesti perheensä, etenkin vanhempiensa roolia menestyspolun avaajina.

Edesmennyt isä Earl Woods sai pojaltaan ansaittua tunnustusta.

Puheessa oli myös tervetullut muistikuva juniorivuosilta, jolloin tummaihoinen kilpailuun osallistuja ei ollut tervetullut Country Clubin kerhotalolle.

“Jouduin hyväksymään tämän, ja asia oli puoleltani käsitelty. Vaihdoin kenkäni parkkialueella.”

”Minulla oli tällöin vain kaksi kysymystä. Missä on ykkösen tiiauspaikka ja mikä on kenttäennätys”, Woods kertoi tarinaa, jossa osoitti kuinka merkityksellistä on pystyä jättämään epäolennaisuudet taka-alalle.

Tigerin lisäksi kerhoon kutsuttiin PGA Tourin entinen toimitusjohtaja Tim Finchem, neljä majoria ja yhteensä 11 kertaa LPGA:lla voittanut Susie Maxwell Berning, sekä jo edesmennyt Marion Hollins.

Hollins voitti naisten US Women´s Amateurin 1921, ja oli yhtenä ensimmäisistä naisista perheensä varakkuuden mahdollistamana mukana kehittämässä useita golfkenttiä ja tennisklubeja USA:ssa.

World Golf of Fameen ensimmäisinä jäseniä nimitettiin 1974 muun muassa Babe Zacharias, Harry Vardon, Gene Sarazen, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Sam Snead, Ben Hogan ja Gary Player.

Keskiviikon juhlallisuuksien jälkeen jäseniä on jo 164.

World Golf Hall of Fame

Etsi luettavaa