Hyppää sisältöön

TV-lähetys Munchenista käynnistyy jo kello 11.00 – Hole in one toi Gaganjeet Bhullarille luksusauton

Gaganjeet Bhullarin holari  autoreiällä oli koko kisan historian toinen

Ukkosenuhka aikaistaa BMW International Openin starttiaikoja ja TV-lähetyksiä. Perjantain huippuhetki oli BMW M8 auton intialaispelaajalle tuonut hole in one.

Martin Kaymer (-11) lähtee selvänä ennakkosuosikkina viikonlopun kieroksille Golf Club Golfclub München Eichenriedin kentällä. Vaikka saksalainen ei ole voittanut viiteen vuoteen, on hän tuon ajan kuluessa ollut  134:ssa pelaamassaaan kisassa 25 kertaa kymmenen joukossa. 

Kauden 2008 BMW Internationalin voittaja oli edelliskaudella kakkonen Matt Wallacen voittaessa Kölnissä pelatun kilpailun.

Englantia edustava Wallace on yhdessä maanmiestensä Lee Westwoodin, Jordan Smithin ja Matthew Fitzpatrickin kanssa Kaymerin ykköshaastaja.

Kim Koivu pääsee mittaamaan taitojaan Saksan golfin ylpeyden Martin Kaymerin rinnalla

Kim Koivu pääsee mittaamaan taitojaan Saksan golfin ylpeyden Martin Kaymerin rinnalla

GETTY IMAGES

Kaymerin pelikaverit Kim Koivu ja Christiaan Bezuidenhout ovat launtain kierroksella ennakkkoon statisteja taistelussa paikoista sunnuntain kärkipaikoille ja viimeiseen ryhmään.

Bezuidenhout on kuluvalla kaudella yltänyt jo kolmasti kärkikymmenikköön. Hän oli toinen Qatarissa, neljäs Intiassa ja yhdeksäs Keniassa. Ansiolistalla on myös toinen sija vuoden 2016 Etelä-Afrikan avoimista, joka sekin kuuluu ET:n ohjelmistoon.

Perjantain suurin ilonaihe Munchenissa oli Gaganjeet Bhullarin hole in one 17:lla. Se toi palkintona hänelle BMW M8 auton, jonka arvo kaupasta ostettuna on 194 000 euroa, lähes sama summa jonka varsinaisen kisan kakkonen ansaitsee.

? HOLE-IN-ONE-ALERT! ?@GagsBhullar wins the €194,000 @BMW M8 Coupé!#BMWInternationalOpen pic.twitter.com/HypmOrgX7O

Etsi luettavaa