Hyppää sisältöön

Turkish Airlines Open – Osallistujalista harvenee

Henrik Stenson ja Patrick Reed vetäytyivät Turkin kilpailusta.

Viime viikon tiistaina Antalyassa räjähtäneen autopommin seurauksen lukuisat prot ovat jättäneet Turkish Airlines Openin väliin. Nyt kilpailusta ovat vetäytyneet myös Patrick Reed ja Henrik Stenson kun Rory McIlroy vetäytyi aikaisemmin sunnuntaina.

Race to Dubain kärkikymmeniköstä kisassa on mukana vain kolme pelaajaa Danny Willett (2), Tyrrell Hatton (5) ja Lee Westwood (10). 

Turkish Airlines Open aloittaa Race to Dubain kolmen kilpailun mittaisen finaalisarjan ja avauskilpailuun valittiin rankingin 78 parasta. 

Suomalaiset Mikko Ilonen (61) ja Mikko Korhonen (88) ovat molemmat kilpailussa mukana. Korhosen osallistuminen vahvistui nopeasti lukuisien pelaajien jättäessä kilpailun väliin. Finaalisarjan kisoihin pääseminen voi tuoda merkittävän määrän rahaa kauden loppuun. Kilpailun ovat kauden rahakkaimpia ja cut-rajan selvittäminen Turkissa ei pitäisi olla ongelma kun 78 pelaajasta 70 jatkaa viikonlopulle. 

Korhoselle toivotaan loistavaa loppukautta.

Korhoselle toivotaan loistavaa loppukautta.

GettyImages

Ensi viikon Nedbank Golf Challengeen Etelä-Afrikkaan karsii mukaan Race to Dubain 72 parasta. Osallistujalistan odotetaan olevan täydempi, joten Korhosen olisi hyvä nousta rankingissä 72 sisäpuolelle. Peli näyttää olevan kunnossa, joten tavoite on hyvin saavutettavissa. 

Dubain finaaliin matkaa rankingin 60 parasta, jotka saavat mahdollisuuden kerätä Race to Dubain bonusrahaa. 

 

Etsi luettavaa