Hyppää sisältöön

Tulevan viikon vinkit Keski-Suomeen

MGS #15

Kesäiset säät saapui ryminällä myös Keski-Suomeen. GoGolf-kentätistä mm. Hartola, Muurame, Himos, Revontuli ja Puula Golf ovat avanneet ovensa ja pelaajia virtaa tasaiseen tahtiin kentille.

Olemme ennättäneet testata jo Puula Golfin, Muurame Golfin ja Himos Golfin kunnon. Kaikki olivat hienossa kevätiskussa. Ensi viikolla GoGolfin viikon kenttänä toimii Puula Golf ja se vasta oli timanttia.

 

Muurame Golf

Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema Muuramen Golfkenttä on laajentunut 18-reikäiseksi (par 71) kentäksi elokuussa 2006. Kangasmaastoon sijoittuva kenttä on elämyksellinen huikeine näköaloineen ja korkeuseroineen. Kenttä sopii niin aloittelijalle kuin hyvällekin pelaajalle.

Viidennentoista reiän tiiauspaikalla voi nauttia henkeäsalpaavista maisemista, jonka jälkeen laskeudut 40 metriä alaspäin yli 500-metristä par 5 -väylää kauniin lammen rantaan. Ehdottomasti kokemisen arvoinen golfkenttä!

Osta arki green fee tästä ja viikonlopun green fee löytyy täältä

 

Himos Golf

Himos-Patalahti Golfin täysmittainen kenttä sijaitsee laskettelukeskusena parhaiten tunnetun Himoksen monipuolisessa ympäristössä.

”Himos Golf selvisi talvesta hienosti, viheriöt ovat tasalaatuiset ja hienosti pelattavissa näin alkukaudesta. Kenttä on kuivunut todella nopeasti pelikuntoon.”

Himokselle on supertarjoukset ensi viikolla. Osta arki green fee tästä ja viikonlopun greenfee löytyy täältä.

 

 

Puula golf

Kangasniemellä sijaitseva Puula Golf on upeassa kunnossa. Kävimme testaamassa tulevan viikon Keski-Suomen viikonkentän ja emme pettyneet. Viheriöt ovat varmasti parhaassa iskussa mitä tältä alueelta löytyy. Tasaiset, hyvässä ruohossa ja hienosti rullaavat. Kosteita alueita ei kentältä isommin löydy ja kaikki kohdallaan. Puulan harjumaastossa on todella hauska viettää golfhetki.

Puula Golf kevätgriini

Puula Golf kevätgriini

Sami Kosunen

Ensi viikon viikonkenttätarjous julkaistaan Sunnuntaina klo.18 ja Puulaan pääsee myös upeassa Keski-Suomi paketissa 3x kenttää 99,-

 

Revontuli Golf

Revontuligolf

Revontuligolf

Revontuligolf

”Revontulen kenttä on Links-kenttä, mikä tarkoittaa, että golfkentällä on vähän puita ja niukalti vesiesteitä. Alueen halki kulkeva harjumuodostelma jakaa kentän luontevasti kahtia tuoden mukanaan kentälle korkeuseroja ja näyttävyyttä. Upeat maisemat avautuvat pelaajalle useaan otteeseen kierroksen aikana.”

Kenttä on tunnettu hienosta kevätkunnostaan vuodesta toiseen. Nykyään kannattaa myös tutustua lomakeskuksen muuhun tarjontaan keilailusta iltarientoihin.

Revontuli löytyy upeasta green fee paketista.

 

Lakeside Golf

Sastamalassa sijaitse Lakeside on avoinna ja palvelee gogolfareita taas tänäkin vuonna. Kentät on talvehtineet hienosti ja näin toukokuussa päästään pelaamaan lähes kesäolosuhteissa. Ok, Sastamala ei ole Keski-Suomea mutta kenttänä istuu tähän kategoriaan loistavasti.

Ensi viikolla gogolfarit sai koko flightille kevätdiilin lakesideen. Tsekkaa se tästä.

 

Muistattehan vielä että edullisin tapa pelata Keski-Suomen kenttiä on ostaa green fee paketti. Kolmesta eri paketista löytyy kaikille mieluisat 3 kenttää superhintaan 99,- Kaikki paketithan löydät täältä.

Etsi luettavaa