Hyppää sisältöön

Tue suosikkikenttääsi – uuden kampanjan green feet käytettävissä vuoden 2021 loppuun saakka

Uudessa tukikampanjassa voi ostaa green fee -koodi on voimassa kauden 2021 loppuun saakka.

Support Your Favorite Course -tukikampanjasta hyötyvät sekä pelaajat että golfkentät, jotka voivat joutua koronaepidemian vuoksi vielä ahtaalle.

Mikä on suosikkikenttäsi? Haluatko auttaa sitä selviytymään kuivin jaloin koronaviruksen aiheuttaman akuutin kriisin yli?

Siinä tapauksessa sinun kannattaa osallistua GoGolfin kehittämään Support Your Favorite Course -tukikampanjaan, jossa hyötyvät sekä pelaajat että kentät.

Pelaajat voivat kampanjassa ostaa normaalia edullisemmin green feen tai lähdön, joka on käytettävissä myös ensi kaudella eli kauden 2021 loppuun saakka.

Kentät puolestaan saavat kassavirtaa, joka on näissä oloissa niille elintärkeää. Varmaa nimittäin on, että koronaviruksen vaikutus golfkenttien talouteen on mittava.

”Osaa pelaajista voi huolestuttaa tällä hetkellä ostaa green feetä, jotka on rajoitettu tälle kesälle. Loimme kampanjan tukeaksemme kenttiä nyt, mutta pelaajat voivat huoletta hankkia green feet ja suunnitella pelien ajankohdat myöhemmin”, sanoo Jonna Vaarmala GoGolfin verkkokauppatiimistä.

Kampanjan ensimmäisessä aallossa mukana ovat Bjärkas Golf, Kajaanin Golf, Kultaranta Golf, Kurk Golf, Linna Golf, Paltamo Golf, Ringside Golf, Tammer-Golf ja SHG.

”Kentät on ottaneet kampanjan ilolla vastaan ja moni on lähtenyt mukaan jo nyt. Lisää kenttiä on varmasti on tulossa mukaan seuraavien päivien aikana”, Vaarmala sanoo.

Kampanjassa jokainen mukaan lähtenyt kenttä myy GoGolfin verkkokaupassa yksittäistä green feetä ja koko lähtöä tarjoushintaan. 

Täältä löydät kaikki kampanjatuotteet. Niitä päivitetään sitä mukaa kuin kenttiä liittyy mukaan kampanjaan.

Homman nimi on siis yksinkertainen: Support Your Favorite Golf Course!

Kampanja on voimassa toistaiseksi.

Etsi luettavaa