Hyppää sisältöön

Treenaa ympärivuotisesti kohtuuhintaan – GoGolf lanseeraa uuden harjoittelutuotteen

GoGolfin uusi harjoittelutuote mahdollistaa harjoittelun kuukausihintaan ainakin neljässä eri paikassa.

Miltä kuulostaa mahdollisuus harjoitella ympäri vuoden sisällä ja ulkona kukkarolle sopivalla tavalla? GoGolfin uusi treenituote mahdollistaa tämän.

Syyskuun alussa GoGolf julkisti GoGolf Lounge -sisäharjoittelukeskuksen, joka sijaitsee Espoon Kerassa. Keskuksen ansiosta GoGolf voi nyt lanseerata ainutlaatuisen harjoittelutuotteen, joka puolestaan mahdollistaa pelaajille rajoittamattoman golfharjoittelun kohtuuhintaan ympärivuotisesti.

Sisäharjoittelu tapahtuu Espoon Kerassa, ulkona voi treenata GoGolfin rangeilla Espoon Leppävaarassa, Vantaalla ja Kurk Golfissa, Kirkkonummella.

Uutta tuotteessa on se, että harjoittelu veloitetaan kuukausipohjaisesti. Palvelun hinta on 49 euroa kuukaudessa, kun asiakas sitoutuu palveluun vuodeksi. Junioreilla kuukausiveloitus on 39 euroa per kuukausi.

”Halusimme muuttaa ajatusta siitä, millaiseksi golfharjoittelu mielletään. Yksittäisten polettien tai lyöntipaikkojen myymisen sijaan loimme ympärivuotisen harjoittelukonseptin”, sanoo Petteri Patjas, joka vastaa GoGolfin kentistä ja rangeista.

“Tarjoamme mielekkäitä harjoittelupaikkoja hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikille golfin harrastajille. Mitä paremmin lyönti sujuu, sitä kivempaa golfin pelaaminen tuppaa olemaan.”

Patjaksen mukaan nyt on hyvä aika tuoda kuukausipohjainen malli myös golfiin.

“Kokeilimme mallia viime kesänä Kurk Golfin Hill-kentällä ja saimme siitä paljon positiivista palautetta. Kuukausipohjaisen pelioikeuksien hyvä menekki yllätti meidät”, Patjas kertoo.

Kuukausiveloitus on tätä päivää

GoGolfin toimitusjohtajan Mikael Hästbackan mukaan vastaavanlaista golftuotetta tuskin löytyy muualta Euroopasta, vaikka kuukausipohjaiset palvelut ovat tätä päivää esimerkiksi musiikki- ja elokuva-alalla.

“Kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut. Kuka olisi uskonut, että musiikkia hankitaan levyjen sijaan kuukausittaisella kuunteluoikeudella”, Hästbacka toteaa.

Tuote on edullinen, sillä kuukausiveloitus mahdollistaa rajattoman harjoittelun eri paikoissa. Palvelun hinta per päivä on noin 1,60 euroa.

”Golf mielletään edelleen turhaan elitistiseksi ja kalliiksi harrastaa. Väitän, että meidän uuden harjoittelutuotteen hinnoittelu kestää vertailun minkä tahansa muun urheilulajin kanssa. Enää golfin harjoittelua ei voi sanoa kalliiksi.”

Sata ensimmäistä, jotka hankkivat 12 kuukauden harjoittelutuotteen, saavat yhden simulaattorikerran ja kolme käyntikertaa Helsingissä sijaitsevassa Planmeca Areenassa ilmaiseksi.

12 kuukauden harjoitteluoikeuteen on mahdollista yhdistää pelioikeus Kurk Golfiin. Tällöin hinta on 99 euroa kuukaudessa. 

GoGolf Lounge on viihtyisä harjoittelupaikka

Uusi GoGolf Lounge aukeaa Espooseen Keran Halleille marraskuussa. 1 200 neliömetrin harjoittelukeskus on golfharrastajien käytössä ympärivuotisesti.

Yli 20 lyöntipaikan lisäksi Keran Halleille tulee kuusi harjoitteluun ja viihdekäyttöön soveltuvaa golfsimulaattoria. Lisäksi GoGolf Loungeen rakennetaan laaja lähipelialue, par 2 -rata, Golf Skyn proshop sekä lounge-tila baareineen.

Se tarjoaa viihtyisän paikan pistää svingiä kuntoon ja viettää aikaa golfkauden ulkopuolella.

Etsi luettavaa