Hyppää sisältöön

TravisMathew – miehille, joilla on pilkettä silmäkulmassa

TravisMathewn lippikset ovat nousseet vaatemallistolle tyylikästä leimaa antavaksi osaseksi

Pebble Beach yhdistää logoonsa vaatemerkeistä ainoastaan TravisMathewn asusteet. Videolta näet, milllaisen vaikutuksen TravisMathewn vaatteet tekevät golfkentillä…

Golfasusteiden valinta tuottaa joskus päänvaivaa. Vaatteen pitäisi olla teknisesti toimiva, hyvännäköinen ja ennen kaikkea istua hyvin.

Suomen markkinoille tällä kaudella rantautunut, maailmalla mainetta niittänyt TravisMathew-vaatemallisto tarjoaa miehille kaikkea tätä.

TravisMathew perustettiin 2007 aurinkoisessa Kaliforniassa, missä päämaja edelleen sijaitsee. Tuotemerkki on ottanut vaikutteita rennosta surffarityylistä, joka kuitenkin taipuu asialliseksi dinner-lookiksi. 

Miksi sitten vain miehille suunnattu oma lifestyle-brändi? 

Suunnittelijoina toimivat miehet totesivat, että tietävät tasan tarkkaan, mistä miehet pitävät, joten keskittyvät siihen, kun sen parhaiten osaavat. 

TravisMathew

Kantavana ajatuksena on laadukas vaatemallisto, jota voi käyttää aamusta iltaan, missä tahansa tilaisuudessa. Jos golfkierroksen aikana tai jälkeen tuntuu siltä, että väliuinti olisi paikallaan, shortsit sallivat myös sen.

Vaateet eivät ”huuda golfin nimeä”, vaan toimivat  missä tahansa tilaisuudessa ajatuksella: ”Morning to night outfit.”

Vaatemallisto jossa tunnet eläväsi

Asusteiden valmistuksessa käytetään premium-puuvillaa, joka on kevyt ja kestävä. Perulainen puuvilla, paras markkinoilla oleva, tekee TravisMathew-vaatteesta pehmeän ja mukavan tuntuisen päällä. 

Värimaailma on hillityn hallittu, sävymaailma antaa hyvin yhdistellä vaatepareja. Tuotemerkki suosii yksivärisiä kankaita pienellä tvistillä. Enemmän räväkkyykkä, kuitenkin hyvällä maulla, tuodaan esiin isoilla printtikuvioinneilla.

Hintalappu tuotteissa sijoittuu golfvaatteiden keskivaiheille. Leikkaus istuu monelle, se ei ole slim fit, mutta ei myöskään mikään jenkkipusakka. Vaatteet imartelevat monen mallista vartaloa.

Perinteinen kauluspaita täyttää vaativankin kuluttajan kriteerit. Kaulukset eivät lähde rullautumaan, mikä pitää asun ryhdikkäänä.  

Rennommissa vaatteista, kuten t-paidasta saattaa löytää humoristisen logon golfautosta ja kuskista. Samainen logo löytyy myös suosituista lippiksistä. 

TravisMathewsin logo on koristanut monen julkkiksen lippistä. 

Esimerkiksi näyttelijä Mark Wahlberg viihtyy TravisMathew’n vaatteissa, brändin talliin kuuluvat muun muassa PGA Tourilla pelaavat Keegan Bradley, Luke List ja Max Homa.

Max Homa on yksi TravisMathewn nousevista nuorista tähdistä PGA Tourilla

Max Homa on yksi TravisMathewn nousevista nuorista tähdistä PGA Tourilla

GETTY IMAGES

Vaatteissa on upeita tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka saavat vakavammankin miehen hymähtämään.

Pesulapussa löytyy hymyilyttävän hauska ohjeistus, shortsien vetoketjun välikangas muistuttaa varovaisuudesta sulkiessa ja avatessa.

TrawisMathew’n laadukkuudesta kertoo myös se, että ainoat vaatteet, jotka USA:n avoimista kentistä arvostetuin ja brändiarvoltaan ykkönen, Pebble Beach, suostuu brändäämään omalla logollaan, ovat TravisMathew-vaatteet. 

St Andrewsissa ja Torrey Pinesissa eniten myyntiä kasvattanut tuotemerkki viime vuonna on ollut TravisMathew.

Suomessa TravisMathew-tuotteita myyvät Golf Sky, Golf Center, Golf Balance ja Golf Balata.

Osallistu PGA Championshipin voittajaan liittyvään kilpailuun ja voita TravisMathew-lahjakortti

PGA Championship pelataan tällä viikolla TravisMathew’n synnyinsijoilla Kaliforniassa.  Alla voit osallistua kisaan, jossa palkintona on 300 euron arvoinen lahjakortti TravisMathewn tuotteiden hankintaan.

TravisMathew

Etsi luettavaa