Hyppää sisältöön

Travelers Championship – Furykille 58, Russell Knoxille voitto

Sunnuntain aamupäivällä nähtiin Jim Furykin historiallinen 58. Iltapäivällä voittotaistelun ykköseksi nousi Russell Knox.

Jim Furyk teki historiaa pelaamalla tuloksen 58 (-12) ja nousi kilpailussa 65 sijaa viidenneksi (-11). Tästä lisää tietoa huikeasta kierroksesta.

Reilut viisi tuntia myöhemmin kilpailun voittoon pelasi Skotlannin Russell Knox (-14). Furykin hirmutulos ei luvannut huippugolfia kärkiryhmille. Kärjessä päivään lähtenyt Daniel Berger pelasi tuloksen 74 (+4) pudoten viidenneksi. Russell Henley putosi ulos kärkikymmeniköstä tuloksella 73. 

Knox nappasi kärkipaikan tekemällä birdiet väylille 13 ja 14. Loppuväylät olivat erittäin jännittäviä. Knox missasi up and down yritykset väylillä 15 ja 16 mutta onnistui kahteen ratkaisevaan pariin väylillä 17 ja 18. Voiton ratkaisi kolmen metrin par pelastus viimeisellä. Sunnuntain kierrostulos oli 68 (-2).

Knoxin kauden toinen voitto PGA Tourilla.

Knoxin kauden toinen voitto PGA Tourilla.

GettyImages

Knoxin viikon tärkein ase oli rautapeli ja hän oli kilpailun kolmanneksi paras lähestymisissä. Onnistumisia tuli kuitenkin laajalla rintamalla ja Russell oli Strokes Gained tilastoissa kahdenkymmenen parhaan joukossa myös draivaamisessa ja puttaamisessa. 

Voitto antaa Knoxille nostetta Ryder Cupin suhteen. Vaikka hän on vielä joukkueen ulkopuolella voitto lisää mahdollisuuksia. Samaa voidaan sanoa Jim Furykista, voiko Davis Love III jättää Furykin (Mr 58) ulos joukkueesta?

Furykin 58.

Russell Knox voittoon.

Leaderboard

Etsi luettavaa