Hyppää sisältöön

Tournament fo Champions – PGA Tour alkaa kaudelle 2017

Vuosi alkaa PGA Tourilla Havaijilla.

Kuten tavallista PGA Tour viettää vuoden kaksi ensimmäistä viikkoa Havaijilla. Tiedossa ovat SBS Tournament on Champions sekä Sony Open. 

Tämän viikon kilpailuun kutsutaan vain kauden 2016 voitokkaat pelaajat. Kilpailussa on mukana 32 pelaajaa ja suurin osa PGA Tourin tähdistä. Kilpailun lähtölistalta löytyvät Jordan Spieth ja Jason Day, jotka pelasivat viimeksi PGA Tourilla FedEx Cupin playoffeissa. 

Jason Day palaa takaisin kilpagolfiin keskeytettyään loppukauden syyskuussa selkävaivan takia. Jordan Spieth on kilpailun puolustava voittaja. Viime vuonna hän pelasi Kapaluan kentän tulokseen -30 ja voitti kilpailun kahdeksalla lyönnillä. 

Mukana ovat myös kilpailun aikaisemmat voittajat Dustin Johnson (2013) ja Patrick Reed (2015). 

Talven kuumimmat pelaajat ovat olleet Hideki Matsuyama ja Justin Thomas. Matsuyama on voittanut neljä viidestä viimeisestä pelaamastaan kilpailusta ja sijoittui toiseksi CIMB Classicissa Malesiassa, jonka voitti Justin Thomas. Nuorukaiset ovat numero 1. (Matsuyama) ja 2. (Thomas) 2017 FedEx Cup listalla. 

Kärkipelaajista kilpailusta puuttuvat Rory McIlroy ja Adam Scott, jotka eivät tavallisesti pidä Havaijin kilpailuja kalenterissa. 

Leaderboard & tiiajat

Etsi luettavaa