Hyppää sisältöön

Toni Hakula iski kolme perättäistä eagleä Chilessä

Toni Hakula pelaa PGA Tour Latinoamérica -kiertueella.

Toni Hakulalle sattui satumainen hetki kierroksen puolivälissä, kun hän teki kolme eagleä putkeen. Hakula jakaa kahdeksatta sijaa kisassa, jota tähdittää muun muassa kaksinkertainen major-voittaja Angel Cabrera.

Toni Hakula pelaa huippusijoituksesta Chilessä pelattavassa PGA Tour Latinoamérica -kiertueen kisassa. 

Hakula on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa -7. Kärkeen hänellä on matkaa neljä lyöntiä, tosin kierros jäi joidenkin pelaajien osalta kesken.

Erikoiseksi Hakulan kierroksen tekee se, että hän teki sen aikana kolme perättäistä eagleä. Kymppireiältä kierrokselle startannut Hakula aloitti eaglesumansa 18. reiältä ja jatkoi sitä ykkös- ja kakkosreiällä. Kaikki kolme reikää ovat par 5:iä.

Kolmannen eaglen jälkeen Hakula oli jo tuloksessa -10, mutta hänelle tuli loppuun harmittavasti kolme bogia.

Kolme perättäistä eagleä on harvinainen ellei jopa ainutlaatuinen temppu ammattilaiskisoissa. Lähelle sitä pääsi Phil Mickelson vuoden 2010 Masters Tournamentissa, jossa hän teki kaksi perättäistä eaglea ja kolmaskin oli erittäin lähellä, kuten alla olevasta videosta näkyy:

PGA Tour Latinoamérica on PGA Tourin satelliittikiertue, josta parhaat nousevat seuraavaksi kaudeksi Web.com Tourille.

Chilen avoimissa on varsin nimekäs osanottajajoukko, sillä kärjessä on Joaquin Niemann, entinen amatöörien ranking-ykkönen ja PGA Tour -pelaaja. Neljättä sijaa puolestaan jakaa kaksinkertainen major-voittaja Angel Cabrera.

Hakulan onnistumisesta kirjoitti ensimmäisenä Golfpiste.com.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa