Hyppää sisältöön

Tommy ja Francesco villitsevät kannattajia somessa ja kisapaikalla

Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari ovat tuoneet Euroopan kymmenestä pisteestä peräti neljä.

Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari tekivät historiaa voittamalla ensimmäisinä eurooppalaisina neljä pistettä neljässä ensimmäisessä ottelussa. Se on saanut Euroopan kannattaja villiksi.

Launtaina jälkeen olut virtasi ja kannustuslaulut raikasivat Pariisissa, kun Euroopan fanit ottivat ilon irti 10–6-johtoasemasta Ryder Cupissa.

Erikoiskohtelua saivat tietenkin kaikki neljä otteluaan tähän mennessä voittaneet Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari. Historiaa tehnyt kaksikko oli haastattelussa varsin liikuttuneessa mielentilassa.

”Liikuttuneessa” mielentilassa oli päivän päätteeksi myös moni eurooppalainen fani ja siinä sivussa kehkeytyi myös uusia kannustuslauluja:

Kannustuslaulujen lisäksi pari on saanut uuden nimen: Moliwood.

Kaksikon välille on syttynyt parin päivän aikana todellinen bromance eli veljesten välinen rakkaussuhde. Tässä eräs fani sosiaalisessa mediassa toivoo, että voi kun joku katsoisi häntä samalla tavalla kuin Tommy Fleetwood katsoo Francesco Molinaria.

Miekkosten esitykset ovat kaiken hehkutusten arvoisia. Heidän jyrän alle on jäänyt peräti kolme kertaa itse Tiger Woods.

Huomenna miehet erotetaan toisistaan, sillä vuorossa on single-ottelut. Heillä on mahdollisuus ottaa viides perättäinen voitto, sillä kummankaan vastus ei ole kovimmasta päästä.

Ryder Cupin historian aikana ainoastaan yksi pelaaja on onnistunut voittamaan kaikki viisi ottelua yhdessä Ryder Cupissa. Hän on Yhdysvaltain Larry Nelson, joka voitti kaikki viisi otteluaan vuonna 1979.

Molinari kohtaa Phil Mickelsonin ja Fleetwood Tony Finaun. Kumpikaan ei ole vakuuttanut tähän mennessä Ryder Cupissa.

Ryder Cupin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay. Lähetys alkaa klo 13.

Etsi luettavaa