Hyppää sisältöön

Toivoton slaissari, voita itsellesi suora lyönti

Haluatko slaissin suoristumaan? Siinä tapauksessa lähetä svingivideosi Antti Vaalaksen analysoitavaksi.

Ensi viikolla Kytäjällä vietetään Antti Vaalaksen live-viikkoa GoGolfin Facebookissa ja verkkosivuilla. Luvassa on päivittäisiä live-lähetyksiä opetusvinkkien kera. Viikko huipentuu live-oppituntiin, jossa yksi onnellinen pääsee GoGolfin head pro Antti Vaalaksen golftunnille. Opetussessio jatkuu niin kauan kuin kisan voittajan slaissi suoristuu.

Onko slaissarilla toivoa, Antti Vaalas?

”On”, kuuluu kokeneen golfopettajan ytimekäs vastaus.

Kytäjällä opettavan Vaalaksen mukaan slaissin, eli voimakkaasti vasemmalta oikealla kiertyvän lyönnin, syy on yksinkertainen. Mailan lapa on auki suhteessa mailan kulkusuuntaan.

”Miksi näin käy, on aavistuksen monimutkaisempi asia, mutta ei hirveästi”, Vaalas sanoo.

Vika usein alkuasennossa

Antti Vaalas on luvannut oikaista yhden onnekkaan slaissarin svingin sunnuntaina 21.8.

Antti Vaalas on luvannut oikaista yhden onnekkaan slaissarin svingin sunnuntaina 21.8.

Lassi Pekka Tilander

Vaalaksen mukaan moni ohjelmoi slaissin jo alkuasennossa kääntymällä vasemmalla, jolloin pelaaja usein myös svingaa vasemmalla. ”Tällöin lapa kannattaa jättää auki, sillä muuten lyönnit löytyvät vasemmalta.”

Vaalaksen mukaan monikaan ei slaissaisi ainakaan kovin paljon, jos väylän oikealla puolella olisi parkkipaikka, joka olisi täynnä kalliita autoja ja pelaajan pitäisi tähdätä autoja kohti.

”Silloin moni oppisi käsittelemään lapaa oikein”, hän sanoo pilke silmekulmassa.

Mailan oikea liikerata kulkee kohdelinjan sisäpuolelta sisäpuolelle, mutta silti liian moni yrittää heiluttaa mailaa kohdelinjan suuntaisesti, mikä on virhe: ”Suora lyönti ei tule suoralla svingillä”, Vaalas muistuttaa.

Voita ilmainen oppitunti

Ensi viikolla Vaalas on luvannut oikoa gogolfarien slaisseja. Jos sinä haluat vinkkiä Suomen huipulta, lähetä svingivideosi GoGolfin Facebook-sivulla olevaan viestiketjuun.

Kaikkien slaissisvingivideoidensa lähettäneiden joukosta valitsemme yhden, joka pääsee Antin ilmaiselle oppitunnille Kytäjä Golfiin. Tunti kestää niin pitkään kuin kisan voittajan slaissi saadaan suoraksi.

Lisäksi GoGolfin headpro on luvannut analysoida vähintään kolmen muun pelaajan slaissisvingit virtuaalisesti verkkosivuillamme.

Näin homma toimii:

1. Kuvaa slaissisvingisi videolle ja postaa se GoGolfin Facebook-sivulle hashtägeillä #slaissisuoraksi ja #anttianalysoi

2. Antti Vaalas poimii ”parhaat” päältä ja analysoi svingit GoGolfin nettisivuilla 15.8. – 21.8. välisenä aikana. Varaudu siis siihen, että svingisi tulee siis kaiken kansan nähtäville.

3. Valitsemme osallistujien kesken yhden pelaajan, joka pääsee Antin ilmaiselle oppitunnille sunnuntaina 21.8. Teemme opetussessiosta live-lähetyksen GoGolfin Facebook-sivuille. Ilmaisen oppitunnin lisäksi pelaaja saa kaksi green feetä Kytäjälle.

Etsi luettavaa