Hyppää sisältöön

Toinen kierros jäi tyngäksi heikon sään takia Etelä-Afrikassa: ” Katsotaan, kuinka monta reikää tässä kisassa nyt ylipäätään pelataan”

Kisaa johtava Ryan Fox tähyilee taivaalle perjantaina Etelä-Afrikassa pelattavassa DP World Tourin kisassa. KUVA: GETTY IMAGES

Ukkonen ja kovat sateet tekivät golfkentän pelikelvottomaksi Etelä-Afrikassa pelattavassa Nedbank Challengessä.

Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen eivät päässeet puusta pitkälle DP World Tour -kauden toiseksi viimeisessä kilpailussa Nedbank Challengessä.

Samooja ja Pulkkanen ehtivät nimittäin pelata vain neljä reikää, kun pelit jouduttiin keskeyttämään ukkosen takia. Sen jälkeen aluetta piiskasivat kovat sateet, eikä peliä päästy jatkamaan enää perjantain aikana.

Samooja teki kolmen parin lisäksi yhden birdien ja päätyi tulokseen kaksi yli parin. Hänen sijoituksensa on nyt jaettu 43:s.

”Huomenna aamulla jatketaan, mutta ennuste kelille on jopa huonompi kuin tänään. Minkäs teet”, Samooja kommentoi tilannetta tiedotteessa.

Epävakaa sää heittää oman varjonsa kisan jatkumisen ja keston suhteen.

”Pelaillaan, kun sen aika on ja katsotaan, kuinka monta reikää tässä kisassa nyt ylipäätään pelataan”, Samooja päätti.

Pulkkanen pelasi neljä ensimmäistä reikää pariin ja on tuloksessa +5 ja 65:ntenä kisassa, johon pääsi mukaan vain 66 pelaajaa.

Suomalaisittain olisi tärkeää, että kisaa päästäisiin jatkamaan, sillä näillä sijoituksilla kumpikaan ei onnistu nousemaan 50 parhaan joukkoon kiertueen rankingissa.

Kokonaispisteiden 50 parasta pelaajaa pääsee mukaan kauden päättävään DP World Tour Championshipiin.

Kisaa johtavat Ryan Fox ja Luke Donald tuloksella -8.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa