Hyppää sisältöön

Titleistillä pukkaa uutta mailaa – tältä näyttävät TSi2 jaTSi3-draiverit

Ian Poulter lienee ensimmäisiä pelaajia

Kuvia Titleistin uusista puumailoista on julkistettu sosiaalisessa mediassa. Mailat ovat ensimmäistä kertaa käytössä tällä viikolla PGA Tourilla, kun uusi kausi käynnistyy

Viikonlopun aikana sosiaalisessa mediassa levisi ensimmäiset kuvat Titleistin uusista puumailoista. Ainakin Ian Poulter on nettitietojen mukaan testannut mailoja aktiivisesti ja jakoi mailoista kuvan Instagram Storiesissaan, josta kuvia ”kaapattiin” jakoon.

Eilen myös Titleist postasi omalla tilillään kuvat uusista TSi2- ja TSi3-draiverista. Samaan sarjaan tulee luonnollisesti myös uudet väyläpuut.

Edellinen TS-mallisto oli supersuosittu ja palautti Titleistin huipulle puumailoissa. Tour Speed -mallisto suunniteltiin nostamaan puumailojen nopeus ja pituus muiden kärkimerkkien, kuten TaylorMaden ja Callawayn, kanssa samalle viivalle.

Panostus onnistui, ja TS-malli on ollut suosituin draiveri viimeisen kahden vuoden ajan, kun mukaan lasketaan kaikki tour-pelaajat.

Uutuudessa mallinimen loppuun on lisätty i- kirjain. Voimme vain arvailla, tarkoittaako tuo ”improvedia” eli parannusta vai viittaako i-kirjain kenties intelligence-sanaan. AI eli keinoäly kun on nyt kuuma juttu myös golfmailojen suunnittelussa.

Tarkempaa tietoa siitä, mistä i-kirjain on lyhenne saadaan, kun Titleist lanseeraa mailat virallisesti. Kuvien perusteella voidaan kuitenkin jo hieman avata, mitä on tulossa.

TSi2 on Titleist klassisen muotoilun jatkumoa. Lavan pohjassa aivan takareunassa on yksi vaihdettava painolaatta. Lavan asento on jo totuttuun tapaan säädettävissä varren kiinnityskohdasta.

Oletettavaa on, että TS2-mallin käyttäjät voivat vaivatta päivittää mailansa tähän. TSi2-väyläpuut ovat kompakteja, ja myös niissä on yksi vaihdettava painolaatta. Väyläpuissa on myös entisestään kehitetty ARC eli Active Recoil Channel -onkalo aivan lyöntipinnan takana. 

TSi3 tarjoaa kuvien perusteella eniten uutta teknologiaa. Titleist hyödyntää siinä ensimmäistä kertaa kiskolla siirrettävää painopistettä. Kiskon avulla paino on mahdollista asentaa viiteen eri asentoon.

Kisko on sijoitettu aivan lavan takareunaan, joten painojakauma on hyvin samankaltainen kuin sisarmallissa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tour Launch Alert: New Titleist TSi Drivers. Titleist Tour reps are kicking off the seeding and validation process for the new TSi2 and TSi3 as they make their tour debut tomorrow at the @safewayopen and @portugalmastersgolf. Make sure you’re tuned in and following us for the latest updates. #ItsATitleist

Henkilön Titleist (@titleist) jakama julkaisu Syys 6, 2020 kello 3.18 PDT

Väyläpuissa TSi3:n siirrettävä painokisko on lähempänä lyöntipintaa. Kiskossa on kolme vaihdettavaa painopistettä. 

PGA Tourilla käynnistyy kausi 2021 torstaina. Titleist tiedotti, että uutuudet ovat tuolloin ensimmäistä kertaa testissä.

Etsi luettavaa