Hyppää sisältöön

Titleist uudet 917-draiverit testissä PGA Tourilla

Pelaajat pääsevät testaamaan PGA Tourin Quicken Loans National -kisassa Titleistin uutta draiveria.

Titleist näyttää pysyvän omassa aikataulussaan uusien mallistojen suhteen. Kahden vuoden välein ilmestyvä uusi draiverimalli näkee päivänvalon ensin PGA Tourilla ja päätyy kauppojen hyllylle luultavasti talven ja kevään aikana. 

917-malleissa nähdään samoja piirteitä kuin suositussa 915-mallistossa. Uusi draiveri ilmestyy jälleen kahtena eri versiona eli D2- ja D3-malleina. Lapojen mittasuhteet näyttävät pysyneen samankaltaisena kuin aikaisemmin. Kuvien perusteella D2 on hieman suurempi ja matalampi kuin D3. Näyttäisi kuitenkin siltä, että molempien mallien lyöntipinnan muoto on kuitenkin korkeampi ja pyöreämpi kuin Titleistin aikaisemmissa malleissa. 

Vähän vanhaa, vähän uutta

Lyöntipinnan takana kulkee tuttu Active Recoil Channel, ja varsi kiinnittyy lapaan säädettävällä surefit-tipillä. 

Suurin uutuus näyttää olevan lavan takaosaan lisätty Surefit CG -painotus. Lavan läpi kulkevaan putkeen voidaan lisätä painoa ja näin vaikuttaa lavan painopisteeseen. Säädöillä voidaan suosia joko fade- tai draw-kierteitä ja mahdollisesti myös lavan työstettävyyttä ja anteeksiantavuutta.  Lavan säädettävyys on uusien draiverien valttikortti, ja uudessa mallistossaan Titleist tarjoaa jälleen uuden tavan optimoida pallon lentokaari. 

Titleistiltä jälleen hyvännäköinen draiverimalli, jonka jokainen himopelaaja käy ainakin testaamassa.

Voidaan olettaa, että draiverien vanavedessä tulevat myös uudet väyläpuut ja hybridit. Niistä lisää tietoa jatkossa.

Lisää kuvia uusista draivereista sivulla: golfwrx.com

Etsi luettavaa