Hyppää sisältöön

GoGolf-tiimi vahvistuu!

GoGolf on vahvassa kasvussa ja tavoitteena on olla Suomen suurin golftoimija. Kasvua tukemaan GoGolf on rekrytoinut kaksi uutta tekijää:
Joonas Salonaho ja Janne Rauramo aloittavat molemmat tiimissä tällä viikolla.

Joonas Salonaho siirtyy GoGolfiin golfvälineitä jälleenmyyvän Golfpoint Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Joonaksen vastuualueena on tapahtumatuotanto ja -kumppanuudet. Hän on vahvasti mukana Afterwork- ja Guide Tour -kiertueilla ja hän odottaakin kesää innolla.

”Tapahtumat ovat varmasti huikeita elämyksiä ja GoGolf Xperience –tuotantotiimi puuhaa niitä täysillä. Toivottavasti aurinko paistaa tänä kesänä”, Joonas toivoo.

ToPon koripallojoukkueen General Managerina toiminut Janne Rauramo aloittaa kaupallisena projektipäällikkönä. Tavoitteena on saada kiertueille lisää kumppaneita, myydä mediaa ja osallistua tapahtumatuotantoon.

”GoGolf tarjoaa pelkkien kilpailujen sijaan tapahtumia ja elämyksiä. Uskon vahvasti konseptiin. Myös uusi työyhteisö on energinen ja intoa täynnä.”

GoGolf pyrkii uusien rekrytointien avulla tarjoamaan kaikki golfpalvelut yhden tiskin periaatteella – entistäkin paremmin!

Etsi luettavaa