Hyppää sisältöön

Tiikeri saa kaksi nuorta leijonaa peliseurakseen – katso Mastersin mielenkiintoisimmat ryhmät

Viktor Holland, Tiger Woods ja Xander Schauffele pelaavat kaksi ensimmäistä päivää yhdessä. KUVAT: GETTY IMAGES

Masters Tournamentissa on onnistuttu jälleen yhdessä asiassa: mielenkiintoisten peliryhmien kokoamisessa.

Huomenna se alkaa, kauan odotettu Masters Tournament. Kisa on järjestyksessään 87:s, ja pitopaikka on Augusta National.

Tänä vuonna luvassa on ylimääräistä jännitettä, kun LIV Golfin pelaajat ovat mukana kilpailussa. Yksi heistä on kilpailun aiempina vuosina neljä kertaa voittanut Phil Mickelson, jota PGA Tourilla pidetään ”kapinakenraalina”. Kaikkiaan 18 LIV Golfin pelaajaa sai kutsun kilpailuun.

Mickelsonin, 52, mahdollisuuksia pidetään pieninä, ja harva uskaltaa laittaa rahaa myöskään Tiger Woodsin voiton puolesta. Kaikkien aikojen kenties parhaan golfarin kunto on arvoitus, sillä Woods pystyy nykyään pelaamaan auto-onnettomuuden takia vain harvakseltaan.

  • Lue lisää: Tiedätkö Mastersista kaiken? Testaa kykysi Masters-visassa, jossa vain todellinen tietäjä saa kaikki kymmenen kysymystä oikein

Kisan kahdelle ensimmäiselle kierrokselle Woods, 47, saa seurakseen kaksi nuorta miestä: Viktor Hovlandin, 25, ja Xander Schauffelen, 29.

Dustin Johnson ja Phil Mickelson pelasivat harjoituspäivän yhdessä. Kummatkin kuuluvat tätä nykyä LIV Golf -pelaajiin. KUVA: GETTY IMAGES

Kisan suurimmat voittajasuosikit ovat Scottie Scheffler, Rory McIlroy ja Jon Rahm, jotka muodostavat myös maailmanlistan kärkikolmikon.

Ennen kilpailua mielenkiintoa herättää myös se, millaisiin ryhmiin pelaajat on laitettu. Poimimme tähän kymmenen mielenkiintoisinta peliryhmää kauden 2023 ensimmäisessä major-turnauksessa ja ryhmien lähtöajat.

Lähtöaika (Suomen aikaa)PelaajaPelaajaPelaaja
17.18Viktor HollandXander SchauffeleTiger Woods
17.42Jon RahmJustin ThomasCameron Young
17.54Sungjae ImHideki MatsuyamaCameron Smith
18.54Brooks KoepkaDanny WillettGary Woodland
19.24Tom HogeSi Woo KimPhil Mickelson
20.12Corey ConnorsDustin JohnsonJustin Rose
20.24Matt FitzpatrickCollin MorikawaWill Zalatoris
20.36Sam Bennet (a)Max HomaScottie Scheffler
20.48Sam BurnsTom KimRory McIlroy
21.00Tony FinauTommy FleetwoodJordan Spieth

Kilpailun ensimmäisen lyönnin lyö kanadalainen Mike Weir, joka starttaa kierrokselleen klo 15 Suomen aikaa parinaan Kevin Na.

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Etsi luettavaa