Hyppää sisältöön

Tigerin selkä vihoittelee, jättää Dubain-kisan kesken

Tiger Woods ei lähde toiselle kierrokselle Dubaissa.

Tiger Woods joutuu jättämään kesken selkävaivojen vuoksi. Hän oli avauskierroksen jälkeen 12 lyöntiä Sergio Garciaa perässä.

Tiger Woodsin urakka Dubai Desert Classicissa jäi yhden kierroksen mittaiseksi, sillä Woods kesketti kisan kipeän selän vuoksi.

Eilisen kierroksen jälkeen Woods sanoi, että selkä ollut kierroksen aikana kipeänä, mutta televisiokuvien perustella näytti siltä, kuin hän olisi aristellut selkäänsä kävellessään.

Tiger ei tullut itse lehdistön eteen kertomaan asiasta, vaan siitä tiedotti hänen managerinsa Mark Steinberg. Tämän mukaan Tiger ei kärsi hermokivuista, vaan kyseessä on kramppi, jota Woods ei saanut eilen illalla vetreytettyä pois kuntosalilla.

”Hän pystyy liikkumaan, mutta ei pysty tekemään täyttä kiertoa svingissä”, Steinberg kertoi.

Woods pelasi viikko sitten ensimmäisen PGA Tourin kilpailunsa pitkään aikaan ja tällä viikolla oli siis vuorossa Euroopan Tourin kilpailu. Woods piti kilpailutaukoa yli vuoden.

Woodsin ohjelmassa on kaksi muuta PGA Tourin kisaa seuraavan kolmen viikon aikana. Mikäli kyseessä on vain kramppi, niin estettä sille ei pitäisi olla.

Seuraa kilpailua Viasatilta tai Viaplayltä

Etsi luettavaa