Hyppää sisältöön

Tigerin paluu lähitulevaisuudessa

Tiger Woodsin paluu major-voittajaksi arvioitiin golfhistorian merkittävimmäksi lajissaan.

Huhut kertoivat, että Tiger Woods oli varannut majoituksen THE PLAYERS Championship viikolle. Hän ei kuitenkaan ilmoittautunut kilpailuun.

Woods on jättänyt tiedon murusia koskien miehen paluuta kilpagolfiin. Vaikka paluulle ei ole virallista ajankohtaa ovat huhut alkaneet kierrellä Tigerin tulevasta debyytistä.

Woodsia ei tulla näkemään vielä THE PLAYERS Championshipissä vaikka Tigerin tiedetään jo harjoittelevan täydellä teholla. Kesäkuun alussa pelattava Memorial tournament on jo hyvin todennäköinen mahdollisuus. Woodsin kerrotaan varanneen majoituksen Jack Nicklauksen isännöimästä kilpailusta. Tiger on voittanut kilpailun useaan otteeseen ja Muirfieldin kenttä sopii hänen pelilleen paremmin kuin avauslyöntejä rankasti rokottava TPC Sawgrass. 

Tiger on jo ilmoittautunut U.S. Openiin, joka palaa Oakmontin kentälle Pennsylvaniaan. Viimeksi U.S. Open pelattiin Oakmont Country Clubilla vuonna 2007. Silloin Tiger sijoittui toiseksi ja jäi vain lyönnin päähän Angel Cabrerasta. Voittotulos erittäin haastavalla kentällä oli +5. 

Etsi luettavaa