Hyppää sisältöön

Tigerin kukistanut Snedeker: ”Taidan olla Teksasin vihatuin mies”

Tiger Woods on pakkovoiton edessä perjantain pelissään

Woodsin jatkopaikka ei ole perjantaina hänen omissa käsissään. Rory McIlroy ja Francesco Molinari ovat murskanneet ensimmäiset vastustajansa.

Tiger Woods hävisi WGC:n reikäpelimestaruuskisassa toisen päivän ottelunsa Brandt Snedekeria vastaan. Mestarin peli ei ollut uomissaan, kiristystä Tigerin naamalla lisäsi huonosti toiminut puttipeli. Snedekerin voitto sinetöityi Woodsin virheisiin sisääntulosssa. Avaus raudalla vesiesteeseen 13:la ja viimeisellä par-viitosella (16:s) tullut bogi antoivat Snedekerille voitonavaimet käteen.

”Taidan olla koko Teksasin vihatuin mies Tigerin kukistamisen jälkeen. Uskon, että jopa lapseni pitivät hänelle peukkua ottelumme loppuvaiheilla”, Brandt Snedeker vitsaili voittonsa jälkeen viitaten yleisön toiveeseen Woodsin pelien jatkumisesta alkulohkon jälkeen.

Wooods (1p) pääsee jatkoon lohkovoittajana vain siinä tapauksesssa, että hän kukistaa perjantaina Patrick Cantlayn (1,5p) ja Tigerille sekä Cantlaylle pelinsä hävinnyt Aaron Wise (0p) ottaa vähintään puolikkaan pisteen Snedekerilta perjantaina.

”Minusta tuli Tiger-fani, ainakin perjantain ajaksi”, Snedeker jatkoi vitsailuaan. Snedeker pääsee jatkoon ilman uusintaa siinä tapauksessa, että hän voittaa oman ottelunsa ja Cantlay menettää puolikkaan pisteen tai kokonaisen Tigerille.

Kilpailun aiemmista voittajista Jason Day ja Bubba Watson ovat jo kahden tappion myötä ulkona jatkopeleistä, samoin Brooks Koepka.

Tiger oli  jo pelin aikana polvillaan puskissa. Tämä lyönti nousee sarjaan ”mestarit osaavat.” 

 

Rory McIlroy (3/2 vakuutti otteillaan ottelussa Justin Hardingia vastaan. Francesco Molinari (4/3) ei antanyut mitään mahdollisuuksia Torbjorn Olesenille

Kaksi voittoa jo saavuttaneet eurooppalaiset tarvitsevat pisteitä tai voiton uusinnassa myös perjantaina yltääkseen jatkoon. 

Todellinen konkarien taisto koetaan Henrik Stensonin sekä Jim Furykin pelatessa lohkovoitosta. Stenson on kisan ykkönen vuodelta 2007.

Perjantain jälkeen jatkoon pääsevät kaikkien 16:n lohkon parhaat. Lauantain kahden kierroksen myötä sunnuntain välieriin ja finaaliin nousee neljä pelaajaa.

Kilpailun tulospalvelu

WGC:n reikäpelinmestaruus televisoidaan suorina lähetyksinä Viasatin ja Viaplayn kanavilla.

 

Etsi luettavaa