Hyppää sisältöön

Tigerin avoin kirje: ”Lyön rautaysejä kotona”

Tiger Woods kirjoitti avoimen kirjeen PGA Tourin seuraajille.

Huhut Tiger Woodsin romahtaneesta kunnosta osoittautuivat vahvasti liioitelluiksi. Tiger kirjoitti eilen PGA Tourille avoimen kirjeen, jonka sävy oli positiivinen. Mestari on alkanut jo puttailla, chippailla ja lyödä rautaysejä.

Kuten ilmoitin eilen, olen alkanut voida paljon paremmin. Näin aloitti Tiger Woods avoimen kirjeensä, jonka PGA Tour julkaisi sivuillaan. Parantuneesta voinnista kertoo se, että Woodsin kunto kestää nyt puttailun, chippailun ja lyhyiden rautojen lyömisen kotioloissa. Woodsin selkää operoitiin syksyllä pariin otteeseen.

”Kilpailimme juuri poikani Charlien kanssa chippaamisessa. Meillä oli kolmireikäinen chippikisa, ja häviäjän piti tehdä punnerruksia”, Woods kirjoitti.

Kroppa kaukana huippukunnosta

Tiger kertoo, että juuri nyt hän pyrkii vahvistamaan lihaksiaan ja parantamaan liikkuvuuttaan. Pitkä toipilaskausi on jättänyt jälkensä kropaan, sillä hän on joutunut kipujen vuoksi olemaan pitkään liikkumatta.

”Paljon on töitä vielä edessä”, hän muistutti.

Kirjeessään Woods toisti jälleen, että hänellä ei ole aikataulua siihen, milloin hän aikoo palata takaisin kilpagolfin pariin.

”Haluan pelata golfia edelleen korkeimmalla tasolla. Yltääkseeni siihen, minun pitää ensin tervehtyä”, hän kirjoitti.

Tiger kiitteli myös PGA Tourilla pelaaviaan kollegoitaan tuesta. Hän sanoi saaneensa heiltä valtavan määrän tukea ja rohkaisua. Hän vertasi kiertueen yhteisöä veljeskuntaan.

Lue kirje kokonaan täältä.

Etsi luettavaa