Hyppää sisältöön

Tiger Woodsin kisaputki käynnistyy Bostonissa – paikka FedEx Cupin finaaliin on tiukassa

Tiger Woods pääsee taas kyykkyyn lukemaan puttilnjojaan edellisvuoden polvileikkkauksen jälkeen

Ennen syyskuun puoiivälin US Openia Woods ”joutuu” suurella todennäköisyydellä osallistumaan kolmeen FedEx Cupin finaalikisaan.

PGA Tourin kausi huipentuu torstaina Bostonista käynnistyviin kolmeen FedEx Cupin finaalikisaan. Tiger Woods vahvisti osanottonsa TPC Bostonissa käytävään ensimmäiseen kisaan, jossa hän voitti 2006. 
Woodsin haaste seuraavien viikkojen osalta on selkeä ja erittäin kova:

-Syyskuun puolivälin US Open on ehdoton päätavoite.Hän voitti vimeksi 2008, kahdella edelliskerralla esitykset ovat olleet vaisuja (MC ja 21.)

–FedEx Cupin kolmanteen finaaliin pääsee 30 pistelistan parasta. Woods on 47:s, joten toisen kisan hän voi jättää väliin vain, mikäli varmistaa tulevana viikonloppuna paikan kolmanteen kärkipään sijoituksella.

Viimeisen kuuden kuukauden aikana Tiger Woods on pelannut vain kaksi virallista kisaa sijaluvuin 40:s ja 37:s. Esitykset ovat olleet kaukana siitä tassosta, joilla kamppaillaan isojen kisojen voitosta.

Kaudella 2019 Tiger oli Mastersin ykköstilansa jälkeen varsin vaisu syksyllä voittamaansa Japanin kisaan asti. 

Bostonissa olisi kuitenkin jo syytä parantaa listasijoitusta, jotta toisessa finaalissa aukeaisi paikka kolmanteen.

Haaste on luonnollisesti myös 44-vuotiaan mestarin selän kestävyys. Hän on viimeksi pelannut kolme kisaa putkeen kaudella 2018.  US Open mukaan lukien nyt kisoja  voi tulla neljä viiteen viikkoon.

Etsi luettavaa