Hyppää sisältöön

Tiger Woodsilla isännän otteet kutsukisassaan – ”Sain mahdollisuuden pelata voitosta”

Tiger Woods on voittanut kutsukisansa viidesti ja ollut yhtä monta kertaa toinen

Tiger Woods pelasi Hero World Challengen ensimmäisen bogittoman kierroksen ja tuloksen 66 (-6), jolla hän pääsee viikonloppuna haastamaan edellään olevat Patrick Reedin ja Gary Woodlandin.

Tiger Woods (72-66,-6) toi totisesti sähköä Bahamalla järjestettävään 18 osallistujan kutsukisaansa. Woods teki perjantaina kymmenen ensimmäisen reiän aikana vain yhden birdien. Kirivaihde käynnistyi 11:lta, jossa Tiger taituroi näyttävän eaglen. Kuuden reiän jaksoon hän teki myös kolme birdietä ja sai tuloksekseeen 66, joka oli Woodsin lopettaessa päivän paras ja nosti hänet  tässä vaiheessa kolmannelle sijalle.

”Tämä kierros antaa minulle mahdollisuuden päästä hyvästä takaa-ajoasemasta pelaamaan kärkitiloista”, Wooods myhäili TV-haastattelussa kierroksensa jälkeen. 

Kärkimiehet olivat tässä vaiheessa vielä kentällä, Patrick Reedin tulos oli -10 (12 reikää), Gary Woodlandin -8 (12 reikää). Kolmatta sijaa Woodin kanssa jakaneet Rickie Fowler, Henrik Stenson ja Jon  olivat niinikään tässä vaiheessa pelaamassa viimeisiä väyliään.

Rahm ja Fowler ovat Hero World Challengen kaksi edellistä voittajaa, samalta Albany Golf Clubilta, jossa nytkin pelataan. Stenson on ollut kahdesti toinen.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa