Hyppää sisältöön

Tiger Woods ylivoimaisessa johdossa Japanissa – kisa päätökseen maanantaina

Tiger Woods on etenemässä kohti suurvoittoa Japanissa

Tiger Woods on yllättänyt vireellään suurimman osan golfkatsojista. Kun ZOZO Championshipia Japanissa on pelaamatta 11 reikää, johtaa Tiger kisaa peräti viidellä lyönnillä.

Tiger Woods on nousemassa varhain maanantaina aamulla kärkeen PGA Tour -voittojen määrässä. Woodsin paluu kilpakentille Japanissa on sujunut reilusti yli odotusten ja Tiger on pitänyt kisan kärkipaikkaa hallussaan avauskierroksesta lähtien! 

Woodsin tulokset 64-64-66 (-16) toivat 15-kertaiselle major-voittajalle vankan johdon lähdettäessä viimeiseen kierrokseen. Viimeinen kierros aloitettiin Japanissa heti kolmannen kierroksen päätyttyä. Tiger on tunnetusti vahva pelaaja johtoasemassa ja kolmen lyönnin johto toi vankan ennakkosuosikin aseman. 

Tigerin edellinen voitto on kevään Mastersista, jonka jälkeen hän on kilpaillut harvakseltaan ja pelannut epätasaisesti. 

Viimeisellä kierroksella Woods on kerennyt toistaiseksi pelaamaan kahdeksan reikää. Tiger on tehnyt kierroksella kolme birdietä ja yhden bogin, sekä nostanut johtoasemansa jo viiteen lyöntiin. Toista sijaa jakavat Hideki Matsuyama ja Gary Woodland tuloksessa -13. Rory McIlroy on noussut neljänneksi tulokseen -11. 

Woods saisi voittaessaan kisasta peräti 64 pistettä maailmanlistalle ja 500 FedExCupin pistettä. Rahallisesti kisa kuuluu kiertueen suurimpiin, potissa on 9,5 miljoonaa dollaria. 

Etsi luettavaa