Hyppää sisältöön

Tiger Woods palaa kilpagolfiin tällä viikolla

Tiger Woodsin paluu major-voittajaksi arvioitiin golfhistorian merkittävimmäksi lajissaan.

Tiger Woods isännöi 18 miehen kutsukilpailua Bahamalla.

Hero World Challenge pelataan Bahamalla torstaista alkaen. Tänä vuonna Tiger Woods on kilpailun pelaava isäntä ja tekee debyytin yli vuoden kestäneen kilpailutauon jälkeen. Tiger pelasi yksitoista kilpailua kaudella 2015 ja sijoittui kymmenen parhaan joukkoon vain kertaalleen. Selkävaivat olivat jälleen pelaamisen ja harjoittelun esteenä ja Woodsin kolmas selkäleikkaus tehtiin loppukesästä 2015. 

Bahman kilpailu on Tigerille ihanteellinen tapa aloittaa kausi 2017. Kilpailussa on mukana vain 18 pelaajaa ja kaikki pelaavat 72 reikää. Cut-rajasta ei siis tarvitse huolehtia vaikka avauskierros ei täysin onnistuisi. 

Woodsin tulevasta välinesopimuksesta voi spekuloida paljon. Tigerin tiedetään pelaavan kilpailussa Bridgestonen pallolla. Se mikä malli on kyseessä on kuitenkin mysteeri. Tavallisesti Woods suosii hieman pehmeämpää ja spinnaavampaa palloa kuin tyypillinen tourpelaaja, sillä hän uskoo spinnin antavan paremman pituuskontrollin rautalyönteihin. Woods on raudoissa erittäin pikkutarkka ja hänen voi olettaa käyttävän Niken rakentamia prototyyppejä vielä pitkään. 

Woodsin draiverista ja väyläpuista ei ole vielä vuotanut tietoa. Huhuja on liikkunut TaylorMaden malleista mutta Woodsin tiedetään testanneen lähes kaikkea mahdollista valmistautuessaan uransa seuraavaan vaiheeseen. Tigerin välineet eivät vielä ole sopimuksen alaisia, joten bägistä voi löytyä mitä tahansa mielenkiintoista. 

Monster Energy energiajuoma tulee olemaan Woodsin uusi bägisponsori. 

Etsi luettavaa