Hyppää sisältöön

Tiger Woods ostamassa TaylorMaden?

Sosiaalisessa mediassa ovat pyörineet huhut siitä, että Tiger Woods ja joukko sijoittajia olisivat ostamassa TaylorMade-golfmerkin.

Alkuvuodesta vaate- ja jalkinejätti Adidas ilmoitti myyvänsä TaylorMaden, Adams Golfin ja Ashworthin. Sopivaa ostajaa ei ole vielä löytynyt, mutta huhujen mukaan yksi TaylorMadesta kiinnostunut henkilö on löytynyt: Tiger Woods.

Reilu kuukausi sitten Nike päätti yllättäen jättää golfvälinebisneksen ja keskittyvän täydellä teholla vain golfvaatteiden ja jalkineiden myymiseen. Tämä jättää lukuisat nimekkäät tour-pelaajat vaille mailasopimusta. Heistä ensimmäisinä mieleen tulevat tietysti Rory McIlroy ja Tiger Woods

Woodsin seuraava askel välinepuolella on kaikista mielenkiintoisin. Tigerin palkkaamiseen ei liene kenelläkään varaa, mikäli Woods haluaa pysyä Niken tarjoamissa summissa. Toisaalta Tigerin nimi on edelleen golfmaailman arvokkain valttikortti. Woods on tekemässä paluuta kilpakentille noin kuukauden sisällä, ja hänen bäginsä sisältö tulee silloin kertomaan paljon tulevaisuuden suunnasta. 

TaylorMaden ostaminen tuntuu hieman yllättävältä liikkeeltä Tigerille. Sen toteutumista tukee kuitenkin se, etten usko Woodsin tällä hetkellä sopivan minkään mailamerkin talliin. Kolmas vaihtoehto Woodsille saattaa olla se, että hän perustaa oman mailamerkkinsä. Nikelta vapautui suuri joukko tasokkaita mailanrakentajia ja Niken uusi mailatehdas Teksasissa jäi myös vaille käyttöä.

Jack Nicklaus, Arnold Palmer ja Ben Hogan pelasivat kaikki omalla mailamerkillään. Woodsin hyvä ystävä, ex-koripalloilija Michael Jordan on osoittanut merkkinsä kestävyyden vielä vuosikymmeniä peliuran jälkeen.

Woodsin seuraava liike on ehdottomasti mielenkiintoinen. Liikehdintä golfmarkkinoilla tuo varmasti jotain uutta tullessaan tapahtui mitä tahansa. 

 

 

Etsi luettavaa