Hyppää sisältöön

Tiger Woods lauantain paras Sawgrassissa – Webb Simpson karkaamassa voittoon

Tiger Woods oli jäätävässä vireessä TPC Sawgrassin kentällä lauantaina

Tiger Woods laittoi todellisen ilotulituksen päälle lauantain aamukierroksella TPC Sawgrassissa. Woods pelasi päivän parhaan tuloksen, joka oli samalla paras kierrostulos hänelle koko kauden aikana. Webb Simpson on ollut läpi kilpailun ylitse muiden.

Tiger Woods sai tv-katsojat jälleen nousemaan sohviltaan kun 14-kertainen majorvoittaja näytti parasta osaamistaan. Lauantain kierros oli jotain todella kaunista – varsinkin ensimmäisen 12 reiän osalta. 

Woods pääsi viimeisellä tuloksella jatkokierroksille pelattuaan perjantain ja lauantain kierroksen tuloksin 72-71 (-1). Lauantaina kierros käynnistyi juuri kuten Woods toivoi. Kahdella birdiellä alkanut kierros oli jatkuvaa onnistumista ja Tiger kuittasi etuysin tulokseksi 30 (-6) nousten kisan kärkikymmenikköön parissa tunnissa. 

Tahti jatkui ja Woods kirjautti nimensä viiden parhaan listalle tehtyään birdiet vielä väylille 11 ja 12. Tulos -8 ennen kierroksen viimeistä kolmannesta sai jotkut jopa haaveilemaan 59 lyönnin kierroksesta. 

Näin ei kuitenkaan tapahtunut, sillä Tiger oli tehnyt viimeisen birdiensä. Loppuun merkattiin bogi väylälle 14 ja muille väylille par. Tiger nousi jakamaan lopulta yhdeksättä sijaa ennen sunnuntain viimeistä kierrosta. 

Jordan Spieth pelasi Woodsin kanssa saman tuloksen. Kaksikko lähtee viimeiselle kierrokselle samassa parissa. 

Kisan kärjessä oleva Webb Simpson on kuitenkin ollut täysin omaa luokkaansa. Kuka olisi osannut kuvitella, että Webb Simpson on se pelaaja, joka pitää muita lähes pilkkanaan. Simpson jatkoi perjantain huipputuloksen (63) perään kokeneen 68 (-4) lyönnin tuloksen. 

Simpson lähtee sunnuntaihin yhteistuloksesta -19, joka oikeuttaa seitsemän lyönnin johtoasemaan! Toisena oleva Danny Lee lähtee sparraamaan Simpsonia sunnuntaina tuloksesta -12. Tuloksella -10 kolmantena on Dustin Johnson. Yhdeksän alle parin ovat Jason Dufner, Jason Day, Xander Schauffele ja Jimmy Walker

Tulospalvelu

Etsi luettavaa