Hyppää sisältöön

Tiger Woods julkaisee muistelmansa: ”Tämä kirja on täsmällinen tarinani”

Tiger Woodsin Mastersin ykköstila 14 vuotta edellisen vihreän takin lunastamisen jälkeen oli urheiluvuoden hienoimpia tapahtumia kaikki lajit huomioiden

Maailman kuuluisin ja menestyksekkäin golfari Tiger Woods on tehnyt sopimuksen muistelmiensa julkaisusta. Kirjan nimeksi tulee Back.

HarperCollins Publishers julkisti tiistaina, että se on ostanut maailmanoikeudet Back-teokseen, Tiger Woodsin muistelmiin.

Back on suorapuheinen ja intiimi tarina huikean amerikkalaisen elämästä: kasvutarina golfin ihmelapsesta nuoreksi ammattilaiseksi vuosisatoja vanhojen rotuesteiden varjossa, noususta ennennäkemättömään maineeseen ja maailmanlaajuiseen ikoniasemaan, sekä taistelusta tuhoisien vammojen ja henkilökohtaisten ongelmien kanssa. Kirja kertoo myös hämmästyttävästä tuskien kautta tehdystä paluusta majorin, US Mastersin voittajaksi 43-vuotiaana.

Muistelmateos on ensimmäinen Tiger Woodsin kirjoittama; hänen ystäviensä, perheensä ja sisäpiirin kanssa tehdyn yhteistyön tulos.

Tiger oikoo virheitä ja vääristelyjä sekä kuvaa tunteitaan

Kirjan toimittaa  kustannusjohtaja Shannon Welch HarperOnelta.

Welch on iloinen ja yllätynyt Woodsin paneutumisesta kirjan syntymiseen, sekä tämän avoimmuudesta.

”Olen iloinen siitä, kuinka paljon hänellä on sanottavaa ja kuinka valmis hän on jakamaan tarinansa. Tiger Woods on siinä vaiheessa uraansa ja elämäänsä, jossa hän miettii syvästi omaa polkuaan, ylä- ja alamäkiä sekä sitä, miten kaikki asiat liittyvät toisiinsa. Lopputuloksena on poikkeuksellinen muistelmateos”,Welch uskoo.

Tiger on ollut valokeilassa käytännössä siitä asti, kun hän siirtyi ammattilaiseksi elokuussa 1996 ja voitti myöhemmin syksyllä ensimmäisen kisansa PGA Tourilla.

”Minusta on vuosien saatossa julkaistu kirjoja, artikkeleita ja televisio-ohjelmia. Kaikissa niissä on ollut virheitä, vääristelyä tai kokonaan valheellisia asioita elämästäni. Tämä kirja on täsmällinen tarinani. Se on minun kertomani ja ilmaisen siinä omia ajatuksiani. Back kuvaa minun tunteitani ja kerron siinä mitä elämässäni on todella tapahtunut. Olen työskennellyt kirjan parissa vakaasti, tavoitteenani on luoda kirja, jonka ihmiset haluavat lukea”, hän vakuuttaa yhtiön tiedotteessa

HarperOne Groupin johtaja ja kustantaja Judith Curr lyö lämpöä kiukaalle tavalla, joka sopii tuhansien superlatiivien Tigerille.

”Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että saamme työskennellä Tigerin kanssa. Uskon, että tämä on vuosikymmenen julkaisutapahtuma.Tiger lunastaa oman tarinansa ja perintönsä ja ilmestymässä oleva kirja on suunnattu koko maailmalle”, Curr määrittää.

HarperCollins julkaisee kirjan kaikilla sen markkina-alueilla maailmanlaajuisesti.

Hyvin oleellinen ja kiinnostavin tieto, kirjan julkaisun ajankohtaa tai tarkkaa päivämäärä tiedotteessa ei kuitenkaan ollut.

Lähde: HarperCollins Nordicin tiedote

Etsi luettavaa