Hyppää sisältöön

Tiger Woods julkaisee kirjan 1997 Mastersista

Tiger Woods muistelee kirjassaan vuoden 1997 historiallista Masters voittoa. Kirja julkaistaan maaliskuussa 2017, 20-vuotta ennätyksiä rikkoneen voiton jälkeen.

Tiger kertoo, että Masters voitto 1997 oli ehkä uran tärkein. Kahdentoista lyönnin voittomarginaali nosti 21-vuotiaan Woodsin kerralla golfin legendojen joukkoon. Vaikka monet tietävät kilpailun kulun antaa kirja mahdollisuuden kertoa, mitä kaikkea tapahtui kentällä ja sen ulkopuolella. 

Kirja ei keskity pelkkään Masters viikkoon. Woods aikoo kertoa lisää suhteesta isäänsä Earl Woodsiin, korjata muutamia väärinkäsityksiä ja kertoa tarinoita, jotka eivät ole aikaisemmin tulleet julkisuuteen. Tiger kertoo siitä kuinka golf on muuttunut 20-vuodessa ja muutenkin kuin mailojen suhteen.

Olen itse kuullut puheita siitä kuinka kaikki eivät halunneet hyväksyä tummaihoisen Tiger Woodsin nousua golfin kuninkaaksi. Näistä tilanteista Woodsilla on varmasti lisää kerrottavaa. Augusta National sai ensimmäisen tummaihoisen jäsenen vasta 1990. Augusta National kutsui ensimmäisen tummaihoisen pelaajan Mastersiin 1975 vaikka kilpailua oli pelattu 1934 lähtien. 

Lähde: tigerwoods.com

 

 

Etsi luettavaa