Hyppää sisältöön

Tiger Woods ja Phil Mickelson yhteistyössä Mastersin harjoituskierroksella

Tiger Woods tarvitsee vahvan viikonlopun selvitäkseen mukaan Tour Championshipiin

Tiger Woods ja Phil Mickelson ovat kilpailleet keskenään lähes koko uran ajan. He ovat molemmat voittaneet enemmän kilpailuja ja Masters-turnauksia kuin kukaan muu golfin modernilla aikakaudella.

Phil Mickelsonin ja Tiger Woodsin onnistumiset ovat tulleet etenkin Mastersissa. Woods on voittanut kauden ensimmäisen majorin neljä kertaa (1997, 2001, 2002, 2005) ja Mickelson kolmesti (2004, 2006, 2010). 

Tiistaina kaksikko pelaa harjoituskierroksen yhdessä. Ilmeisesti tavoitteena on tehdä ainakin jonkinlaista yhteistyötä kilpailuun valmistautumisessa. Maanantaina kaksikko päätti parkkipaikalla, että heillä on paljon puhuttavaa. 

Kyseessä on todella harvinainen tilaisuus, sillä se lienee ensimmäinen kerta, kun kaksikko pelaa yhdessä harjoituskierroksen, jos mukaan ei lasketa Ryder Cupia ja Presidents Cupia, jotka ovat joukkuekilpailuja.

Ei ole mikään salaisuus, että miesten välit eivät ole aina olleet parhaat mahdolliset. Yleensä myös joukkuekisoissa he ovat pelanneet eri joukkueissa.

Ryhmään pääsevät mukaan myös Fred Couples ja Thomas Pieters. Belgialaiselle on siis tiedossa todellinen unelmakierros, kun ryhmän muilla jäsenillä on yhteensä kahdeksan Masters-voittoa.

Tiger oli kilpailun vedonlyöntisuosikki vielä viikko sitten. Nyt Woods on pudonnut sijalle viisi. Hänen edelleen ovat nousseet Dustin Johnson, Justin Thomas, Rory McIlroy ja Jordan Spieth

Etsi luettavaa