Hyppää sisältöön

Tiger Woods allekirjoitti uuden välinesopimuksen

Tiger Woods allekirjoitti sopimuksen golfpallosta Bridgestonen kanssa. Kaudella 2017 hän tulee käyttämään Bridgestonen B330S palloa.

Niken poistuessa golfvälinemarkkinoilta etenkin Tiger Woodsin ja Rory McIlroyn tulevat sopimukset herättivät runsaasti mielenkiintoa. Nyt Tiger Woods allekirjoitti ensimmäisen välinesopimuksensa koskien golfpalloa. Woods valitsi Bridgestonen B330S mallin. 

Woods kuvaili valintaansa seuraavasti:

”Kattavan testauksen seurauksena valitsin pallon, joka oli paras minun pelille.”

”Tämä pallo vastaa identtisesti sitä tunetta, jolla haluan pelata.”

Woods kertoi lyövänsä palloa pidemmälle kuin koskaan aikaisemmin lisättyään noin kuusi jaardia draiviensa pituuteen. Pallon valinnassa tärkeintä voidaan silti olettaa olleen spinni. Woods valitis Bridgestonen tourpalloista spinnaavamman B330 ”S”mallin, jonka pehmeämpi kuori lisää spinniä lähipelissä ja lähestymisissä. Woodsin tiedetään pelanneen tavallista spinnaavammalla pallolla myös Nike vuosina. Runsas spinni parantaa tarkkuutta ja pituuskontrollia lähestymisissä. 

GettyImages

Woods käytti Bridgestonen palloa viimeisimmässä debyytissään Bahamalla. Seuraavaksi Tiger nähdään kilpailussa helmikuun puolivälissä. Hän aikoo pelata PGA Tourilla Genesis Openin, jonka historiallinen nimi on Los Angeles Open ja se on yksi PGA Tourin klassikoista. Kilpailu pelataan vuosittain Riviera Country Clubilla. 

 

Etsi luettavaa