Hyppää sisältöön

Tiger testaa peliään PGA Tourilla North Carolinassa

Wells Fargo Championship on kerännyt jälleen loistavan joukon pelaajia. Kisakenttä Quail Hollow on PGA Tourin parhaasta päästä ja tarjoaa tourpelaajille reilun haasteen.

Avauspäivän tulostaso oli maltillinen. Vain yksi huipputulos näkyy tulostaululla kun John Peterson iski kierrokselleen kaksi peräkkäistä eaglea ja jätti kärkitulokseksi 65, -6. 

Viisi pelaajaa jakaa toista sijaa tuloksessa -4. Maailmanlistan kärkinimistä Rory McIlroy aloitti kilpailun parhaiten tuloksella -3. Strokes Gained tilastoissa peli näytti plussaa kaikissa osa-alueissa vain draivien tarkkuus olisi voinut olla hieman parempi. Etenkin Roryn puttiliike näytti loistavalle, mikä lupaa aina hyvää viikkoa. 

Tiger Woodsin viikko alkoi myös positiivisesti. Hän löi palloa jopa hieman paremmin kuin McIlroy mutta ei saanut riittävästi tehoja irti griineillä. Woodsin tulos 71, par oikeuttaa sijaan T34. Woodsin mukaan griinit tuntuvat ja näyttävät nopeammilta kuin mitä ne ovat ja Tigerin tuntuma nopeuteen ei löytynyt vielä torstaina. Hän oli kuitenkin tyytyväinen pallonlyömiseen. 

Woodsin draivaaminen oli kysymysmerkki viikolle lähdettäessä. Torstain kierroksella Woods osui vain kuuteen väylään mutta onnistui silti keräämään positiivisen Strokes Gained lukeman avauslyönneilleen. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa