Hyppää sisältöön

Tiger palasi tyylillä – svingi näyttää todella irtonaiselta

Tiger Woods svingaili irtoinaisen 69 lyönnin tuloksen tauluun

Tiger Woods teki debyyttinsä uransa neljännellä vuosikymmenellä. Torrey Pinesissa käytävässä Farmers Insurance Openissa avauskierros pitää mestarin loistavissa asetelmissa.

Tiger Woods avasi Torrey Pinesin kisan tuloksella 69 (-3). Kentän takaysiltä lähtenyt Woods oli ysin jälkeen vielä par-tuloksessa, mutta pelasi ehjän jälkimmäisen ysin kolmen birdien myötä nousten tulokseen -3 ja kisan sijalle 21. 

Woodsin svingi näyttää todella terveeltä ja irtonaiselta. 44-vuotias oli itsekin varsin tyytyväinen avaukseensa vuoden ensimmäisessä kisassa: 

”Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen, että pelasin heti alkuun kutosella alkavan tuloksen. Kenttä oli tänään hyvin otettavissa. Otin aika rohkeita linjoja lähestymisiini, joka on hyvä asia”, Woods kertoi. 

Kisan kärkeen Sebastian Capellen ja Keegan Bradley tuloksella 66 (-6). Rory McIlroy avasi vuoden myös komeasti tuloksella -5 ja jatkaa kilpailun ykkössuosikkina. Rory jättää tänä vuonna European Tourin aavikkokisat kokonaisuudessaan väliin keskittyen alkuvuoden PGA Touriin. 

Tulosluettelo

Etsi luettavaa